Autor Subiect: Indicator de bord  (Citit de 5206 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xhr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Indicator de bord
« : 19.Ian.2011, 12:06:52 p.m. »
Salutare,

Ieri seară am ridicat maşina de la dealer şi am remarcat că am un indicator pe bord care este tot timpul aprins. M-am uitat in manual şi n-am gasit nimic despre acest indicator. Aveţi idee ce inseamnă?

Offline Laurentiu

Re: Indicator de bord
« Răspuns #1 : 19.Ian.2011, 01:19:49 p.m. »
Ieri seară am ridicat maşina de la dealer şi am remarcat că am un indicator pe bord care este tot timpul aprins.
Poate ca e un martor al becurilor de pozitie aprinse. E un martor adaugat ulterior caci SXurile mai vechi, nu au asa ceva.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline LeonardSZK

« Răspuns #2 : 19.Ian.2011, 02:10:03 p.m. »
Indica reglajul iluminarii bordului. Cred ca este martor pentru butonul "Ilumi cancel" (in stanga, langa butonul dereglaj faruri).
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline xhr

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 19.Ian.2011, 03:16:41 p.m. »
Indica reglajul iluminarii bordului. Cred ca este martor pentru butonul "Ilumi cancel" (in stanga, langa butonul dereglaj faruri).

Ah, cred ca s-a aprins când am micşorat intensitatea iluminării bordului, mi se părea mult prea puternică. Asta era problema principală, habar nu aveam când s-a aprins şi de ce.

Mulţam mult!

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #4 : 20.Ian.2011, 11:47:14 a.m. »
Cu intrebarea asta m-ai salvat si pe mine. :D Acum vreo 2 saptamani, dupa ce m-am intors de la Revelion, mi s-a parut ca ceasul si display-ul de la radio nu mai lumineaza asa de tare ca inainte cand aveam farurile aprinse. Abia aseara, dupa ce am citit aici de Illumi Cancel mi-am adus aminte de butonul asta care e exact langa cel pentru farurile de ceata. :D Eu nu l-am folosit decat acum vreo un an jumate, cand am cumparat masina, ca sa-l setez pe luminozitate maxima. :) Il apasasem din greseala cand am vrut sa aprind luminile de ceata.

Offline bogogica

« Răspuns #5 : 20.Ian.2011, 06:07:19 p.m. »
Ce varianta de SX4 ai?.... ca eu am GS-ul din 2010 si nu am acel buton de "Ilumi cancel" (este un buton fals in locul lui), dar acel semn pozat de tine il am si eu pe ceas, doar ca este inert, nu indica de fel nimic. Mentionez ca iluminatul bordului il reglez invartind usor de butoatele acelea mici si negre de navigat prin meniul computerului de bord.

Offline xhr

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 20.Ian.2011, 06:16:18 p.m. »
Ce varianta de SX4 ai?.... ca eu am GS-ul din 2010 si nu am acel buton de "Ilumi cancel" (este un buton fals in locul lui), dar acel semn pozat de tine il am si eu pe ceas, doar ca este inert, nu indica de fel nimic. Mentionez ca iluminatul bordului il reglez invartind usor de butoatele acelea mici si negre de navigat prin meniul computerului de bord.

Am tot GS, dar e posibil să fie varianta mai "proaspătă", din moment ce l-am achiziţionat acum 2 zile.

Offline miocrl

« Răspuns #7 : 07.Sep.2011, 07:26:59 p.m. »
made in Romania, Timisoara.
plasticurile doar vin din alte parti ale Europei
am vizitat vineri fabrica :D
pe standul de test:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 07.Sep.2011, 07:42:39 p.m. »
merci de informatie   :pardon:

oare bordul de dinainte de facelift  (mult mai reusit dupa parerea mea :dream:)  unde era facut?

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 07.Sep.2011, 08:04:21 p.m. »
las ca intreb. si mie imi place mai multa al meu desi asta nou e mai colorat :D