salut, problema cu udatul bujiilor statea in felul urmator: can am schimbat compiuterul de bord cel care mi-a facut legaturile(mentionez ca au trebuit facute ceva modificari la niste fire pt ca era compiuter de pe model mai nou) tot bun masina merge dar o singura problema-seara cand aprindeam faruruile 1 sau 2 bujii se udau in mers. problema era defapt un fir care iasa din comp de bord merge la intrerupatorul de lumini si de acolo la panoul de sigurante( cel din fata de langa baterie) firul acela avea rolul de a ridica putin relantiul in momentu cand aprindeam farurile.Firul nu a fost legat iar farurile imi furau curentul care trebuia sa mearga la bujii.Am legat firul si merge. Deocamdata nu mai am probleme mari cu el. Se mai uda o singura bijie nr.3 cam din 50 in 50 km dar cu ulei. Am verificat compresia pe cilindrul respectiv si este de 11.5 bar. il mai las asa deocamdata pana vad ce fac cu el. Pt ca nu sunt sigur ca uleiul vine pe la segmenti in camera de ardere. Mentionez garnitura de chiuloasa e noua. Alte pareri??
Multumesc frumos!