Autor Subiect: GPL pe Jimny  (Citit de 22172 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sukuletz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
GPL pe Jimny
« : 03.Ian.2011, 03:51:10 p.m. »
Salut, stie cineva vreun Jimnilica pe gaz?

ma intereseaza in principiu o firma de gpl care sa merite investitia
« Ultima Modificare: 25.Apr.2013, 10:54:30 a.m. de VAXXi »

Offline >pexic<

Re: Jimny GPL
« Răspuns #1 : 03.Ian.2011, 04:03:21 p.m. »
Sal, pe mine ma batea gandul dar trebuia sa-i scot definitiv cele 2 scaune din spate si asta insemna ca cei de la RAR sa o considere "auto utilitara"  (impozit mai mare).
Deci intereseaza-te exact inainte de a face modificarea si scrie aici daca afli ceva, multumesc.

Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #2 : 03.Ian.2011, 04:06:52 p.m. »
Cred ca trebuie sa intrebati tot la Pro-Gaz fiindca le-au trecut prin mana mai multe modele de Suzuki.
http://instalatii-gpl-auto.ro/montaje-efectuate.html
Go Terios!!!:)

Offline unde

« Răspuns #3 : 06.Ian.2011, 10:25:04 a.m. »
 S-a mai discutat subiectul si pexic a punctat foarte bine esenta problemei. Daca vrei GPL pe Jimny, trebuie sa alegi intre:
 - scos definitiv scaunele din spate caz in care masina devine autoutilitara, deci ai niste cheltuieli cu omologarea asta + omologarea instalatiei propriu-zise. De aici rezulta numai chestii nasoale: impozit, asigurare si rovigneta mai mari + ITP anual.
 - montat rezervorul in "portbagaj", caz destul de riscant in cazul unui impact din spate.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline sukuletz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #4 : 06.Ian.2011, 09:58:25 p.m. »
multumesc pentru sfaturi dar...
eu vruiam sa stiu firma de gaz care calitate pret merita

butelia de gaz poate sa ocupe jum sau sfert din portbagaj depinde cat vrei de mare
scaunele nu tre sa le scoti
si chiar daca le scoti nu devine autoutilitara, ceea ce nu ar fi rau ci chiar bine ptr ca taxele nu sunt mai mari ci mai mici

Offline georgei23

« Răspuns #5 : 06.Ian.2011, 10:28:06 p.m. »
nu cred ca daca scoti un rind descaune cei de la rar o fac autoutilitara......cei cu 4x4 cu motoare de 3-4 litri se chinuie sa le faca autoutilitare si nu se mai poate decit in situatia in care sasiul din talon e de nu stiu ce tip, ceva gen 'utilizari multiple'
uitati-va pe autovit cite super masini cu motoare de 3l+ sau de 4l la 3-4k euro gasiti,din cauza impozitului

pe de alta parte nu vad de ce sa-l treci pe jimny pe gaz; daca il conduci blind si nu il modifici consuma putin

l-ai pedepsi rau pe jimny sa-i pui bitelia aia urita...nu merita
« Ultima Modificare: 06.Ian.2011, 10:31:04 p.m. de georgei23 »

Offline Gyuri

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Jimny Automatic GPL
« Răspuns #6 : 04.Nov.2011, 10:09:39 p.m. »
Noul Jimny cu GPL

Mi-am pus GPL pe noua mea achizitie si vreau sa va spun ca sunt foaaaarte multumit. Instalatia montata este marca BRC, injectie secventiala, si am pus rezervorul SUB MASINA >:). consumul este mai mare cu 1 Litru maxim 2 litri ( pe teren) decat pe benzina. 

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #7 : 05.Nov.2011, 12:45:57 a.m. »
Unde ai montat?
Go Terios!!!:)

Offline Gyuri

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Jimny Automatic GPL
« Răspuns #8 : 06.Nov.2011, 09:21:46 p.m. »
La Reghin, judetul Mures, recomand om de incredere, montaj si functionare super.

Offline unde

« Răspuns #9 : 07.Nov.2011, 12:26:11 p.m. »
Noul Jimny cu GPL

Mi-am pus GPL pe noua mea achizitie si vreau sa va spun ca sunt foaaaarte multumit. Instalatia montata este marca BRC, injectie secventiala, si am pus rezervorul SUB MASINA >:). consumul este mai mare cu 1 Litru maxim 2 litri ( pe teren) decat pe benzina. 

Unde anume mai exact ai pus rezervorul? Daca poti sa pui si niste poze ar fi minunat.
Suzuki Jimny 1.3i 2004