Autor Subiect: Romania!!!!Campiona Europeana la handball?  (Citit de 5833 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Romania!!!!Campiona Europeana la handball?
« : 14.Dec.2010, 09:04:30 p.m. »
Da.Asta este intrebarea mea pentru voi.
Am urmarit meciurile fetelor la acest campionat si ,fata  de alte dati ...parca nu-mi este frica de ce urmeaza.Ne-am prezentat la acest campionat cu urmatoarea echipa:
Lotul Romaniei pentru CE 2010:

Portari: Paula Ungureanu(out), Talida Tolnai, Mihaela Smedescu

Extreme: Cristina Varzaru(out), Magdalena Paraschiv, Roxana Gatzel, Valentina Ardean-Elisei

Pivoti: Ionela Stanca, Oana Manea, Florina Barsan

Linia de 9 metri: Melinda Geiger, Oana Soit, Ada Moldovan, Cristina Neagu, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Mihaela Tivadar

Pe scurt:
Am inceput cu Spania si le-am ars cu 30-26. :)
Apoi , ne-am ars 22-25 cu Danemarca. :(
Uite ca am putut sa ne revenim si am batut la scor de "maidan" Serbia.  :clap:

So...Ne-am calificat in grupele principale unde avem de disputat meciuri impotriva Croatiei, Muntenegru si Rusiei.

A urmat Croatia si BUMM ...31-22 :good:
In seara asta fratzicaaa am batut din nou.Mai greu dar...au putut.23-21. :pardon:
Multumim fetelor poimaine seara intalnim nationala Rusiei si cred eu ca avem toate sansele sa putem bate fiindca se poate vedea in jocul lor ca nu sunt perfecte ,dar pot "sa faca acea figura frumoasa" :D
Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

Go Terios!!!:)

Offline lucianer

• Hero Member
Re: Romania!!!!Campiona Europeana la handball?
« Răspuns #1 : 14.Dec.2010, 09:17:11 p.m. »
Trebuie sa revin si sa spun ca:
Spania a învins surprinzător Rusia cu 30-22 şi a ajutat implicit România să se califice

România a câştigat cu 23-21 cu Muntenegru, dar victoria nu i-a asigurat automat şi calificarea în semifinale. Urma partida Rusia - Spania, iar tricolorele aveau nevoie de o mare surpriză, ca ibericele să furnizeze marea lovitură. "Nu credem în cadouri de acest gen. Rusia va câştiga", spunea imediat după succesul de aseară Melinda Geiger. Şi totuşi, meciul a început sub semnul unei lovituri de Palat! Spania a debutat cu un incredibil 7-0, motiv pentru Trefilov să ţipe ca din gură de şarpe. Iar asediul ibericelor a continuat, ajungând să conducă şi cu opt goluri, 13-5. Lucrurile păreau că revin la normal după ce Rusia a redus până la pauză la 12-16, dar gluma a continuat să se îngroaşe în partea secundă. Spania s-a distanţat din nou la opt goluri, cu 24-16 (min. 40), o diferenţă greu de recuperat şi de o campioană mondială precum Rusia.

Incredibil, dar adevărat, Spania a răpus la final echipa lui Trefilov .... şi a ajutat România să facă pasul decisiv pentru semifinale. Până la ultimul meci al zilei de la Herning, Danemarca - Croaţia, naţionala îşi asigurase în proporţie de 99% calificarea în careul de aşi. Trebuia doar ca gazdele să facă un egal. Şi chiar în cazul unei înfrângeri, ar trebui mulţi de "dacă" în ultima zi la Herning. Adică naţionala Croaţiei să piardă cu Spania, iar Muntenegru să bată la două goluri Danemarca, dar nu la mai mult de patru goluri.

Sursa :Prosport!!!!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2 : 14.Dec.2010, 09:26:29 p.m. »
Recunosc ca nu am urmarit meciurile fetelor.   :">

Incerc sa ma documentez si sa le urmaresc pe urmatoarele.  Hai Romania!   :prty:

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 14.Dec.2010, 09:26:47 p.m. »
... [Romania!!!!Campiona Europeana la handball?] ...poimaine seara intalnim nationala Rusiei si cred eu ca avem toate sansele sa putem bate...
De regula, Romania se ineaca precum tiganul la mal.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #4 : 14.Dec.2010, 09:28:51 p.m. »
Acum poate ...nu!

Offline edy70

« Răspuns #5 : 15.Dec.2010, 10:31:49 a.m. »
Romania ESTE in semifinale 100%  :clap: :clap:. Si teoretic adversara din semifinale este Suedia, echipa pe care in urma cu cateva saptamani am demolat-o la Paris, deci culoar ar fi pentru finala.  :good:
Finala cu Norvegia ori Danemarca, mai greu dar nu imposibil.

De regula, Romania se ineaca precum tiganul la mal.

De obicei la ultimele CM si CE am inceput in mare forta si am terminat cum spui tu. Acum ne-am cam chinuit in grupe si reversul este sa terminam CAMPIOANE !

HAI ROMANIA !!
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #6 : 15.Dec.2010, 10:42:09 a.m. »
Am avut si doua mari ghinioane.Cine stie, TOT RAUL SPRE BINE!!!

Offline Laurentiu

« Răspuns #7 : 15.Dec.2010, 10:52:45 a.m. »
Am avut si ...ghinioane. ...TOT RAUL SPRE BINE!!!
Cea mai mare curva de pe Pamint este ........... SPERANTA. Toata lumea traieste cu ea. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 15.Dec.2010, 11:10:22 a.m. »
si ii ingroapa pe toti... ca ea moare ultima...  :)

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #9 : 15.Dec.2010, 11:15:49 a.m. »
Imi mentin parerea ca in proportie de peste 85% avem sanse sa jucam finala si 50% sa o castigam.