Autor Subiect: Viitor traseu de autostrada?  (Citit de 6889 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LeonardSZK

Viitor traseu de autostrada?
« : 23.Sep.2008, 11:41:33 a.m. »
De la Curtea de Arges pe sosea pana la Salatrucu. De aici stanga pe drum forestier pana la Ciinenii Mari, pe Valea Oltului. L-am trecut in agenda... :D
Daca l-a facut cineva asteptam informatii.

P.S. S-ar parea ca prin zona asta va trece continuarea autostrazii A1 (Pitesti - Sibiu).
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline rexkrokiDAU

Re: Viitor traseu de autostrada?
« Răspuns #1 : 09.Dec.2008, 10:20:26 p.m. »
aduc eu informatii proaspete...

sambata trebuia sa ajung la Blaj si cum Valea Prahovei iese din discutie in aceasta zi datorita aglomeratiei iar Valea Oltului nu este nici ea prea libera am cautat o varianta de ocolire a traseelor obisnuite. Asa mi-a adus aminte de traseul viitoarei autostrazi si cum vremea tinea cu mine, adica nu se anuntau ninsori si timpul de ajuns la destinatie nu era o problema am zis sa incerc...

Din Pitesti m-am indreptat spre Curtea de Arges iar aici dupa ce am trecut de doua ori de intersectia catre Valea Danului (nu exista nici un indicator rutier) am gasit drumul corect spre Cepanii Pamanteni, Suici, Salatruc, Perisani, Titesti, Boisoara, Greblesti si de aici prin Caineni Mici din nou pe drumul national ce merge spre Sibiu. Drumul se prezinta in general in conditii bune, chiar daca nu toata distanta este asfaltata. Singura portiune cu probleme este cea dintre Salatrucu si Perisani unde drumul nu este intretinut existand numeroase santuri in drum datorita torentilor de pe versanti si portiuni de noroi lutos destul de gros, uneori chiar in curbe urmate de pante accentuate. Pe timp frumos se poate trece insa fara probleme. Chiar si acum m-am intersectat cu un sofer cu spirit de aventura care parcurgea drumul la volanul unei Skoda Fabia, model vechi. Deci se poate, dar e mai reconfortant sa sti ca ai patru roti motrice in loc de doua :)

pun si cateva poze de pe drum...

« Ultima Modificare: 16.Nov.2009, 04:22:23 p.m. de cristyyy2003 »

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 10.Dec.2008, 04:43:40 p.m. »
frumoase peisaje, dar cand va fi gata autostrada....

Offline LeonardSZK

« Răspuns #3 : 23.Feb.2009, 12:30:48 p.m. »
Cu zapada e mai frumos peisajul... ;) Am urcat sambata pana la troita. :D Incerc dupa-amiaza ceva poze.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 23.Feb.2009, 12:39:44 p.m. »
deabia astept, cat mai multe :)

Offline bogdanb

« Răspuns #5 : 23.Feb.2009, 04:52:32 p.m. »
Traseu de auto... ce ??? :-O

E adevarat, pozele sunt super, iar frumusetea salbatica a peisajului, exceptionala.
In una din ele se vede un drum excelent pentru un offroad de diminica cu SX4. Drumul pare taiat peste camp de - probabil - carutele satenilor din imprejurimi si vacile care merg/vin de la pascut.  In poza urmatoare, surpriza! Acea poteca se cheama (eufemismic, evident!) "Drumul Judetean 703H". Ei ca sa vezi!!!
Dorind sa aflu mai multe, dau un Google... si gasesc urmatoarea stire, veche din 2007:
http://2007.informatia.ro/News-article-sid-223659-titlu-Arges__In_scripte_asfaltat__in_realitate_neterminat_.phtml
Dau sa inchid pe Google, cand ce vad 2 randuri mai jos? Urmatoarea stire, din Ianuarie 2009:
http://www.24deminute.ro/artic_det.asp?a=3179
Acu' eu am urmatoarea trilema:
1. Sunt eu nebun de nu mai recunosc un drum national cand il vad in poza?
2. Au schimbat astia criteriile de clasificare a drumurilor?
3. Vazand succesul DN67c s-or fi gandit sa infiinteze un DN similar si mai aproape de Bucuresti?
Please help!
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #6 : 24.Feb.2009, 09:00:48 a.m. »
Desi drumul este de la C.de Arges la Caineni (Valcea), articolele se refera la o portiune de drum (C.de Arges - Suici). De la Salatrucu mai departe arata cum arata, desi, candva, circulau curse de autobuz pe acest drum... :(
@bogdanb traseul de autostrada este pe hartie (portiunea de autostrada Pitesti-Sibiu va trece pe undeva prin zona). Iarna aveti grija cu santurile acoperite de zapada viscolita...  ;)

« Ultima Modificare: 16.Nov.2009, 04:22:54 p.m. de cristyyy2003 »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 24.Feb.2009, 09:32:24 a.m. »
Super!   :clap:

Offline bogdanb

« Răspuns #8 : 24.Feb.2009, 01:32:56 p.m. »
Frumos peisajul, frumoasa masina pe zapada! >:D<
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Gringo

• Full Member
  • Mesaje postate: 125
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #9 : 27.Feb.2009, 10:03:48 p.m. »
Azi dimineata , intorcandu-ma de la Sibiu si aducandu-mi aminte de posturile voastre cu zona asta am taiat-o peste dealuri .M-am gandit cam tarziu si am ratat intrarea prin Boisoara asa ca am intrat dupa Calimanesti la dreapta prin Jiblea. totul bine si frumos sau mai bine zis usor plictisitor pana cand ajung la o frumoasa alunecare de teren (vedeti primele poze) .Hait imi zic, paici nu trece Blinkie ! ma intorc pana la primele case dau de o babuta care imi explica ca pot trece peste deal la Suici pe nus ce drum . Restul vedeti in poze. Foarte misto . Blinkie s-a comportat excelent desi mergeam cam repede .
Iaca bozele
http://picasaweb.google.ro/biochemco/20090227#5307565961499505378

1.6 GS, 4x4, Sunlight Cooper, AG-60-BCC