Autor Subiect: Cruise Control IGNIS, Swift, SX4, Splash, Grand VITARA  (Citit de 113673 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Cruise Control IGNIS, Swift, SX4, Splash, Grand VITARA
« Răspuns #120 : 28.Mai.2009, 07:14:52 p.m. »
E buna lista actuala.
Tot ce trebuie e sa strangem banii ca sa putem da o noua comanda.

Numai bine,
Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

razak

• Vizitator
« Răspuns #121 : 28.Mai.2009, 07:57:20 p.m. »
daca le luati de pe ebay poate imi dati si mie licitatia si poate scot ceva mai bun ;)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #122 : 28.Mai.2009, 08:00:38 p.m. »
Nu-s pe ebay, iar cele care sunt pe ebay sunt pentru masinile vandute in tarile cu apa calda (cu alt ECM).
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

razak

• Vizitator
« Răspuns #123 : 28.Mai.2009, 08:02:00 p.m. »
atunci va pot scoate f bine cu transport din UK, DE ;)

Offline Sorin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #124 : 30.Mai.2009, 11:13:13 a.m. »
Luci,

In asteptarea tempomatului, am trei neclaritati :
1. demontarea/montarea modulului pe volan cum se face pentru a nu avea probleme cu airbagul
2. martorul din bord (led-ul) exista ? si cum se conecteaza la iesirea din kit
3.dupa instalarea finala a kitului se sectioneaza acea bucla, nu am inteles principiul acestei operatii.

Multumesc
  • sedici 1,6 emotion 4x4 VVT febr.2008/ SX4 S-Cross Hybrid 1.4 Spirit Allgrip Energetic Red mai 2020

Offline miocrl

« Răspuns #125 : 30.Mai.2009, 08:49:00 p.m. »
- deconecteaza airbagul. exista un conecor langa usa sub ornamentul de palstic, curent oricum nu va mai fi
- kitul are un led care este recomandat sa fie instalat undeva vizibil. dar la fel de bine se poate introduce in bord ..preferabil la martorul CRUISE
- acea bucla ajuta la programarea kitului. in functie de capacitatea motorului sunt mai multe configuratii posibile pe acelasi kit. cat timp bucla este activa se poate face programarea. dupa ce e taiata bucla, aceasi succesiune de aporatii nu va mai programa kitul in alt mod. daca nu tai bucla exista posibilitatea sa sjungi sa il programezi in alt mod din greseala.

Offline Sorin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #126 : 01.Iun.2009, 06:38:10 p.m. »
Multumesc Luci,

Am pus in discutie cele trei probleme, insa eu nu m-am facut inteles, ideea mea fiind urmatoarea:

1. Pentru a nu pierde garantia atunci cand ne prezentam la service pentru revizie, intrebam de principiul programarii kitului si al buclei, respectiv daca, deconectez kitul de la 12V si de la OBD, trebuie sa refac programarea si implicit bucla (dupa efectuarea reviziei)

2. Dimensiunile ledului de la kit corespund cu orificiul din bord pentru martorul CRUISE

3. La demontarea/montarea modulului pe volan - operatiile ce se efectueaza pentru demontarea capacului din plastic
« Ultima Modificare: 01.Iun.2009, 06:42:40 p.m. de Sorin »
  • sedici 1,6 emotion 4x4 VVT febr.2008/ SX4 S-Cross Hybrid 1.4 Spirit Allgrip Energetic Red mai 2020

Offline miocrl

« Răspuns #127 : 01.Iun.2009, 10:55:24 p.m. »
1. kitul e deconectat de la 12 V de fiecare data cand scoti cheia din contact. deci nu mai ai nici o problema dupa ce l-ai programat prima data. OBD-ul e doar pt a citi niste mesaje de pe CAN in timpul functionarii. se poate deconecta oricand si conecta inapoi fara probleme..

2. ledul ce vine in kit e un led normal. daca vrei sa pui direct in bord, cred ca va trebuii sa cumperi si sa lipest acolo unul SMD. o sa il intrebam pe cristyy2003 cum sta treaba cu ledul.

3. - se scot toate plasticele de sub volan. asta e cel mai simplu.
    - se desurubeaza suruburile de la airbag, 2 in stea, se scoate airbagul, se scoate papucul de masa, se inveleste in o carpa si se pune pe bord prin volan ca sa nu zgarie nimic. cel mai simplu e sa scoti volanul ca sa poti sa desfaci butoanele de  radio si placa aia goala. nu uitati sa faceti un semn ca sa nu pui volanul gresit inapoi. daca nu vrei sa scoti volanul o sa ter chinui putin ca nu ai cum sa bagi o surubelnita acolo. dar merge. numai ce l-am montat si demontat acum de la caza pt ca la el nu e acceleratia pe senzor si noi nu am verificat asta inante.

Offline caza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #128 : 01.Iun.2009, 11:25:19 p.m. »
Din pacate, dupa cum zicea si luci, la mine nu merge cruise controlul. Partea buna e ca am vazut cum se monteaza  :D

Concluzia ce am tras-o eu e ca Swift-urile fabricate dinainte de facelift(~ oct. 2007) au acceleratie mecanica, ce nu permite cruise. Am verificat la csaba si am vazut ca el are cu senzor(swift cu facelift).

O alta varianta, mai putin probabila totusi, ar fi ca GLX sa aiba acceleratia diferita fata de GS, eu avand GLX.

Offline miocrl

« Răspuns #129 : 04.Iun.2009, 12:22:29 p.m. »
aseara am montat CC-ul la BazaX. merge. :) Azi face un drum TM - Deva. Sper sa se intoarca cu bine  :P
@BazaX: te asteptam cu vesti, la intalnire.