Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 277012 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #70 : 31.Mai.2013, 10:18:31 a.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #71 : 06.Iun.2013, 03:17:14 p.m. »
Citind definiţiile şi explicaţiile de mai jos, sosite via E-mail, mi-am adus aminte de "Micul Prinţ"...

"Calugarii si-au facut meserie din rugat pentru ca ei au vazut ca nu poate sa existe meserie mai frumoasa decat sa vorbesti tot timpul cu Dumnezeu." ( 9 ani)

"Calugarii nu sunt asa de vorbareti pentru ca daca IL lasa pe Dumnezeu sa le vorbeasca toata ziua, ei s-au obisnuit sa taca mult, ca sa-l asculte - ca nu pot sa-l intrerupa tocmai pe Dumnezeu." ( 8 ani)

"Biserica e sfanta si ramane sfanta chiar daca intra in ea multi pacatosi, ca biserica de aia e facuta, ca pacatosii care intra sa-si faca acolo antene pentru Dumnezeu." ( 12 ani)

"Dumnezeu se intelege mai usor cu copiii mici, ca cei mici au suflet mai incapator. La oamenii mari e o inghesuiala de rele ca nici n-ai unde sa stai."( 10 ani)

"Biserica nu iubeste placerea , ca placerea iti aduce sa spui mereu ca mai vrei, pe cand multumirea iti aduce sa spui ca iti ajunge." ( 9 ani)

"Ingerii nu ne spun cum e in Rai, de unde sunt ei, ca atunci cand mori e ca un fel de ziua ta si primesti cadou Raiul si ei nu pot spune dinainte cum arata cadoul pe care il primesti pentru ca strica toata ziua." ( 10 ani)

" Nu e bine sa stai cu pacatul in tine, trebuie sa fugi la spovedit, ca pacatul din tine sa nu faca pui de pacati." ( 10 ani)

"Preotii vin in casele oamenilor inainte de Pasti si Craciun ca sa sfinteasca toate camerele, ca le curata cu aghiazma, care e un foarte bun detergent impotriva dracilor." ( 11 ani)

"Postim ca sa nu ne mai gandim numai la gusturi de mancare si sa ne mai gandim si la gustul de Dumnezeu." ( 11 ani)

"Cei care nu-l gasesc pe Dumnezeu sunt cei care IL cauta din interes." ( 12 ani)

"Milostivul e rar, ca mila n-o gasesti pe toate drumurile deoarece ea trebuie cultivata." ( 14 ani)

"Altarul este partea din biserica unde preotul vorbeste intre patru ochi cu Dumnezeu." ( 10 ani)

"Unii oameni nu putrezesc dupa ce mor, pentru ca trupurile lor au fost bagate in pamant cu cerul in ei." ( 13 ani)

"Sfintii au aureola rotunda si nu patrata ca sa nu faca vreun rau nici macar din greseala - ca poate cine stie, cand se ridica la cer, sa nu intepe cu vreun colt o pasare in zbor." ( 13 ani)

"Oamenii care cred in Dumnezeu se dezvolta mai repede decat ceilalti oameni, pentru ca ei ajung sa-si dezvolte esentialul." ( 15 ani)

" Ne dam seama ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii la fel, ca daca te desparti de El si mai tarziu te intorci la El, nu tine suparare si te ajuta la fel ca si pe cei care au fost tot timpul cu El." ( 11 ani)

"Inima bate, bate pana se stinge, ca inima este ca lumanarea si daca TU crezi in Dumnezeu, el ti-o aprinde din nou in Cer." ( 9 ani)

"Daca cineva ar insista la usa mea sa-mi schimb religia, as zice ca nu pot, pentru ca ar fi ca si cand mi-ar cere sa-mi schimb parintii."( 9 ani)

"Daca ii ascultam atent pe oameni, auzim mai tot timpul cum se lauda, pentru ca nu le este gata capul."( 11 ani) .

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

« Răspuns #72 : 06.Iun.2013, 04:33:02 p.m. »

Offline shpeedy

« Răspuns #73 : 24.Iul.2013, 06:09:51 p.m. »

Offline shpeedy

« Răspuns #74 : 31.Iul.2013, 04:23:19 p.m. »
Pentru cine e amator de analize politice in partea asta de lume - Europa de răsărit şi capcana autoritarismului .

Offline shpeedy

« Răspuns #75 : 04.Aug.2013, 07:45:28 p.m. »
Pentru cine vrea sa mai afle un lucru-doua despre Bucurestiul de altadata - Cu bastonul prin Bucuresti. Am fost ieri si a fost interesant.

Offline sfichiu

« Răspuns #76 : 02.Sep.2013, 10:12:20 a.m. »
Am fost recent aici:http://www.infopensiuni.ro/cazare-sinaia/complexe-turistice-sinaia/complexul-turistic-alex-sinaiaCazarea e de nota 8 dar la restaurant acord 10 cu plus,o mancare specific ungureasca deosebita!Servire promta,amabilitate si-un ambient placut! :clap:
  • VITARA S ,Matiz

Offline shpeedy

Offline LTD

« Răspuns #78 : 27.Sep.2013, 09:06:24 a.m. »
Deodorant 100% bio cu piatra de alaun
Este hipoalergenic si fara miros, este compatibil cu toate tipurile de piele, are actiune 24 de ore, nu pateaza hainele si nu lasa urme pe piele
Contine saruri minerale 100% naturale, fara ingrediente chimice, 100% biodegradabil
NU CONTINE parabeni sau Clorhidrat de Aluminiu, Aluminiu Zirconiu sau alte substantechimice de sinteza care pot duce uneori la aparitia nodulilor la san
NU CONTINE uleiuri sintetice care produc patarea hainelor, alcool care poate produce arderea sau iritatia pielii, emulsii sau solventi care produc blocarea porilor, parfumuri care pot cauza reactii alergice severe, alti aditivi chimici sau toxici

testat personal: dupa o zi la munca si 2 ore de tenis de cimp nu miros ca un sconcs...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline krantz

« Răspuns #79 : 27.Sep.2013, 09:41:24 a.m. »
Deodorant 100% bio cu piatra de alaun

Unde mai pui ca este vorba de o piatra care tine atat de mult ca te plictisesti de ea. Si fiindca este o piatra nu foarte dura, atentie mare la cum este "manipulata". Daca este scapata pe jos risti sa trebuiasca sa o inlocuiesti fiindca se face...praf.

Dar inca o data...ATENTIE la ETICHETA:)

Exista 2 tipuri de deodorante denumite generic cu piatra de alaun. Unul natural (cel care contine Potassium alum) si cel sintetic (cel care contine Ammonium alum)

Potassium alum:
Acesta este continut de piatra de alaun naturala care se regaseste in sol. Aluminiul pe care il contine nu este toxic, deoarece este alcatuit din molecule mari care nu traverseaza epiderma. Acestea se depun pe piele si se elimina in mod natural prin spalare.
Aluminiul din piatra de alaun difera de cel care se regaseste ca ingredient de baza in majoritatea antiperspirantelor din comert prin faptul ca este chimic inert si nu se fixeaza pe piele.
Conform studiilor, aluminiul continut in deodorante (20% clorura de aluminiu) nu este doar extrem de nociv, dar patrunde mai usor in organism prin piele decat pe cale digestiva. In plus, inhalarea de aluminiu fin divizat si de pulbere de oxid de aluminiu a fost identificata drept cauza a fibromului pulmonar si a lezarii plamanilor. Antiperspirantele contin si ele saruri de aluminiu si zirconiu, care inhiba activitatea glandelor sudoripare, prin blocarea si inchiderea porilor. Un studiu efectuat la Universitatea Reading (Marea Britanie) acuza antiperspirantele si deodorantele ca pot favoriza aparitia tumorilor mamare, cauzate de absorbtia prin piele a unei cantitati de aluminiu. Asimilarea pe termen indelungat a unor concentratii importante de aluminiu prin deodorante si antiperspirante poate conduce la serioase probleme de sanatate.
Ammonium alum:
Aceasta piatra de alaun este fabricata chimic cu ajutorul sarurilor de amoniu si este complet sintetica. O putem intalni in compozitia deodorantelor clasice.
Desi studiile referitoare la acest compus chimic sunt inca in curs, se pare ca este posibil ca acest tip de aluminiu sa traverseze epiderma.
Prin urmare este important sa verificati cu atentie eticheta pentru a cumpara piatra de alaun naturala pe baza de potassium alum.
- See more at: http://www.biolandia.ro/blog/2012/05/06/piatra-de-alaun-un-deodorant-natural-eficient/#sthash.PkFLsWFJ.dpuf

« Ultima Modificare: 27.Sep.2013, 09:43:17 a.m. de krantz »
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat