Autor Subiect: mi-a placut si va spun si voua...  (Citit de 323682 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: mi-a placut si va spun si voua...
« Răspuns #2190 : 18.Mai.2026, 10:31:05 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: NicNic

Offline badmania98

« Răspuns #2191 : 21.Mai.2026, 01:00:14 p.m. »
Pentru cumpărarea unui produs Philips, dacă nu găsești un preț mult mai ieftin pe alt site, îți recomand sa cumperi de aici, dar după ce îți faci un cont NOU, te abonezi la newsletter și primești cuponul de 20% reducere. Am cumpărat eu și funcționează. https://www.home-appliances.philips/ro/ro/

• Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

The following users thanked this post: ntire2000

Offline enicky

« Răspuns #2192 : 22.Mai.2026, 09:49:16 a.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2193 : 22.Mai.2026, 10:08:43 a.m. »
Nu, are perfecta dreptate.
Statul ar pierde 3% din colectare.
Dar ar crea o clasa mijlocie mai puternica - oameni care si-ar permite studii mai bune pentru copii lor, o viata mai buna prin consum -  implicit ar ajuta economia si afacerile mai mici care acuma duc lipsa de clienti.
Nu mai vorbim de sanatate, un om care traieste mai bine pune presiune mai mica pe sistemul de sanatate deoarece are posibilitatea sa se îngrijeasca mai bine - mananca mai sanatos, îsi permite relaxare si sport, îsi permite analize si proceduri medicale la care altfel probabil ca nu ar avea acces (vizite la stomatolog, de exemplu).
Iar o clasa mijlocie puternica e reteta de succes a unui stat mai puternic.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #2194 : 22.Mai.2026, 10:30:57 a.m. »
Nu, are perfecta dreptate.
Statul ar pierde 3% din colectare.
Dar ar crea o clasa mijlocie mai puternica - oameni care si-ar permite studii mai bune pentru copii lor, o viata mai buna prin consum -  implicit ar ajuta economia si afacerile mai mici care acuma duc lipsa de clienti.....
Iar o clasa mijlocie puternica e reteta de succes a unui stat mai puternic.
    Da, ai explicat foarte corect, clasa mijlocie e forta in stat, dar la noi de ce nu se-ntelege asta, pentru ca zilnic se adanceste prapastia dintre "normali"(saraci) si bogati ?!

Probabil ca trebuie sa ai o firma ca Amazon ca sa intelegi asta, nu cum a avut bolojan si a bagat-o in faliment!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15061
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #2196 : 31.Mai.2026, 11:45:57 p.m. »
  Interesanta foto cu portocale si banane : pe langa faptul ca se gaseau foarte greu, de obicei bananele erau verzi la achizitie si abia dupa cateva zile(de tinut pe un dulap undeva sus) se ingalbeneau.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2197 : 01.Iun.2026, 12:25:38 a.m. »
Mirifice vremuri  :mester:

Offline ntire2000

« Răspuns #2198 : 01.Iun.2026, 12:36:52 a.m. »
Da, țin minte că la un moment dat a venit taică-miu (cred ca de 1 martie sau 1 mai) cu niște banane verzi primite cadou la servici - da' verde din ăla ca iarba, pe care maică-mea le-a aruncat direct la gunoi.
Din curiozitate, le-am cules din cos si le-am pus pe dulap în camera mea - pentru că mi se păreau ceva nemaivăzut, habar n-aveam că peste o săptămâna vor fi galbene si comestibile.

Musai să plângem după vremurile alea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

« Răspuns #2199 : 01.Iun.2026, 10:22:22 a.m. »
''Bucureștiul era un spațiu al controlului, dar și al improvizației. Statul încerca să organizeze copilul, cartierul îl educa în felul lui, iar familia îl învăța arta supraviețuirii cotidiene.''
Toata tara a trecut prin aceleasi etape nu numai Bucurestiul.

''și voci devenite celebre (îi putem uita vreodată pe „Moțu” Pittiș, pe Sanda Țăranu sau pe Carmen Movileanu?)'' - de Cleo Stieber isi mai aduce cineva aminte? A fost prima crainica din TVR alaturi de Florin Bratescu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!