Autor Subiect: Locul trei in "topul masinilor nesigure"  (Citit de 2642 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline miocrl

Re: Locul trei in "topul masinilor nesigure"
« Răspuns #1 : 19.Oct.2010, 04:55:56 p.m. »
nu cred ca zuki e pe 3

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #2 : 19.Oct.2010, 05:12:59 p.m. »
In opinia mea articolul nu trebuie tratat ca un clasament, pentru ca nu este unul.
Este doar o enumerare mai mult sau mai putin detaliata pe fiecare punct, nici macar numarul de masini rechemate nu este asezat relevant pentru a crea impresia unui clasament...
Ce ineamna marketingul si directionarea perceptia...?! Putem vedea in mod clar ca marcile japoneze sunt primele.... teoria c :inteligent:

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #3 : 19.Oct.2010, 05:14:34 p.m. »
Adica: teoria constipatiei  :inteligent: :-))

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 19.Oct.2010, 05:23:40 p.m. »
Parca se vorbea acum niste luni de niste masinute (destul de scumpute) care se "autoflambau", nu le vad pe-acolo. Pentru cine are rabdare, pe sx4club.com sunt relatari ale catorva accidente cu SX4 (inclusiv o cadere de pe un pod) in care structura masinii s-a comportat foarte bine, protejandu-si excelent ocupantii. Nici problema Swift-ului, care e pomenita acolo, n-a fost una extrem de grava (umblau zvonuri ca ar fi o gaselnita de marketing pe principiul "The only thing worse than being talked about is not being talked about." dar mi se par exagerate). Articolasul asta pare mai degraba o tentativa (palida si fara vlaga) de concurenta murdara dupa modele mai vechi.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 19.Oct.2010, 05:43:09 p.m. »
In opinia mea articolul nu trebuie tratat ca un clasament, pentru ca nu este unul.
Este doar o enumerare mai mult sau mai putin detaliata pe fiecare punct, nici macar numarul de masini rechemate nu este asezat relevant pentru a crea impresia unui clasament...
Asa este. Probabil a inceput cu japonezele, pentru ca acolo este Toyota  B-) ...si le-a ordonat dupa numarul de rechemari. Au urmat coreenele s. a. m. d. ...

Mda, in sensul celor spuse de voi, am adus problema in discutie. E clar ca este vorba despre o alta fata a marketingului. ...sa fie vreo firma fantuzeasca, in spatele articolului?  >:)
« Ultima Modificare: 19.Oct.2010, 05:44:57 p.m. de discovery »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #6 : 19.Oct.2010, 11:15:48 p.m. »
UNII SCRIE SI IA BANI! ALTII SCRIE DIN PASIUNE!

Ne leeeshi??? Sictir incont.ro. Sh(i)tirishtii peshtelui!!!

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!