Autor Subiect: Al 3-lea razboi mondial!  (Citit de 2178 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Al 3-lea razboi mondial!
« Răspuns #1 : 15.Oct.2010, 07:46:19 a.m. »
De postat as mai posta,
Dar ma tem ca m-or lega ...
De voi multe amintiri  :D

hmmm ... Chiar era necesar topicul asta ?? Si-asa ne dam cu parerea in prea multe topicuri despre chestii care ne depasesc.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 15.Oct.2010, 07:51:07 a.m. »
de aici:
 (
Efectul Pygmalion
)
si zicala: de ce ti-e frica nu scapi.

eu nu ma mai preocup de subiecte ca cel din titlul topicului. pentru ca nu vreau sa alimentez ideea asta in conformitate cu Efectul pygmmamamammamsdfsdfsd

am putea sa il mutam unde ii e locul: WAR ZONE  :P

Offline Forte

« Răspuns #3 : 15.Oct.2010, 08:49:58 a.m. »
Eu de ceva vreme am incetat sa mai urmaresc stirile, mai citesc pe net cateva news, asa am considerat eu ca ma protejez de mizeria romaneasca!

Intrebare: cum se desfasoara viata pe timp de razboi? Firmele isi vor inceta activitatea? Va fi foamete? Banii nu vor mai exista si oricum isi pierd valoarea! Ratele la banca oricum nu vom mai putea sa le platim, ce se intampla cu ele? Ne putem refugia in Australia/Canada?!

Sterge-l!

Offline miocrl

« Răspuns #4 : 15.Oct.2010, 08:56:33 a.m. »
chiar ca e intersant ce se va intampla cu ratele sau cu banii in + ce ii ai prin banci

Offline shpeedy

« Răspuns #5 : 15.Oct.2010, 09:25:47 a.m. »
Depinde foarte mult de gradul de implicare (ne-implicare) al tarilor in conflict.

De exemplu, in cel de-al doilea razboi mondial tari precum Elvetia sau Suedia au facut bani la greu din afacerile cu ambele parti.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline georgei23

« Răspuns #6 : 15.Oct.2010, 10:06:13 a.m. »
se spune ca SUA au iesit din marea depresie din anii 30 prin implicarea in al doilea Razboi Mondial....cine stie daca nu cumva se cauta o soluti similara si pentru criza actuala;

se spune ca si progresul stiintific a primit un sprijin deosebit in timpul acestui razboi (rachetele/energia nucleara), progres care in prezent foloseste societatii umane

nu ma intelegeti gresit....eu sunt pasnic pacifist,  dar imi plac nuantele.....

Offline VAXXi

« Răspuns #7 : 15.Oct.2010, 11:02:43 a.m. »
Al 3lea razboi mondial s-a dus deja, prin anii '90. A fost economic, si castigat de Asia-Pacific :)