Autor Subiect: martor bord aprins (continuare vitezometru)  (Citit de 6659 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline caliop

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: martor bord aprins (continuare vitezometru)
« Răspuns #10 : 28.Iul.2011, 09:54:40 a.m. »
si eu am aceasta problema cu martorul aprins si cei de la service suzuki cluj mi-au spus ca poate fi catalizatorul dar costa 1.400 euro!!!un baiat de acolo care sa uitat la ea a spus ca nu are nici o problema atata timp cat motorul trage bine si nu are sunete ciudate. cica nu se incalzeste suficient catalizatorul.oricum am facut test de gaze si a iesit perfect. stie cineva ce poate fi?

Offline adrian_r5

« Răspuns #11 : 28.Iul.2011, 10:07:53 a.m. »
martorul aprins si cei de la service suzuki cluj mi-au spus ca poate fi catalizatorul

Am pus o intrebare aici ... o reiau sub alta forma da' cu acelasi continut - cum au ajuns la concluzia ca ar fi catalizatoru' ... pe baza unui cod de eroare sau si-au dat cu parerea  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline LuckyOWE

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 31.Iul.2011, 05:25:27 p.m. »
Aceeasi problema cu martorul aprins am avut-o si eu cu putin timp in urma. Detin Ignis-ul de aproape un an si vreo 6000 km. La mine cauza a fost stilul de conducere "economic". Deja ma pregateam sa fac o vizita la Doly.Noroc de forumul acesta . Am aplicat imediat o terapie de soc la motor. Am mers foarte turat intre 3500 si 4500 de ture...si s-a stins martorul(dupa vreo 2 zile de mers prin oras). Evident ca mi-am schimbat si stilu de condus...nu mai vreau economie.
0740987986

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #13 : 10.Aug.2011, 12:31:49 p.m. »
Eu am pus cablul de diagnosticare si mi-a aratat ca este o eroare de la debitmetrul de aer. Cautand acea eroare cu google, am aflat ca este de vina senzorul de la debitmetru, care din cand in cand mai trebuie desfacut si curatat cu un spray de aer. Eu l-am curatat cu o pensula si, cam dupa vreo 100 km de cand am facut aceasta operatiune, becul check engine s-a stins si nu se mai aprinde decat din cand in cand, in special cand sunt pe vapori cu butelia. Sa-l tina domnul tot asa.
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline sushi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #14 : 06.Sep.2011, 05:17:01 p.m. »
Salut.
Mie mi s-a intamplat astazi.
Am alimentat la OMV de la City Mall,benzina 95, conducand spre Autokarma. Intai am vazut ca nu imi mai afiseaza consumul instant, ci doar linutele "--.-".
Cand am plecat de la ei 10 min mai tarziu, vitezometru mort, in alte 5 min s-a aprins martorul galben(cel cu emisiile).

Sugestii?inainte sa merg la service?
Masina e ignis 2007, 1.5 4x4 si e prima data cand se aprinde martorul galben.

Offline sushi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #15 : 21.Oct.2011, 08:42:27 p.m. »
Rezolvat, prin inlocuirea senzorului de viteza!