Autor Subiect: Geam care coboara dar nu se mai ridica  (Citit de 6103 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline karimism

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
Geam care coboara dar nu se mai ridica
« : 02.Sep.2010, 09:45:47 p.m. »
De azi geamul din dreapta nu mai vrea sa se ridice desi de coborat coboara. Culmea este ca-l pot ridica prin comanda de la portiera din stanga, cea a soferului. Puteti sa-mi dati niste sfaturi?

Offline hugbear

Re: Geam care coboara dar nu se mai ridica
« Răspuns #1 : 02.Sep.2010, 10:54:13 p.m. »
Verifica butonul de pe usa pasagerului.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Batranul

« Răspuns #2 : 03.Sep.2010, 01:22:13 p.m. »
la mine se intampla tocmai invers...adica nu coboara decat din butonul de la sofer...de urcat il poate urca si pasagerul din dreapta....mi se pare ok asa, deci nu ma strufoc
evident, e probabil sa fie o defectiune, insa nu e una care sa ma deranjeze
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline roserg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3 : 30.Iul.2011, 01:45:24 a.m. »
De azi geamul din dreapta nu mai vrea sa se ridice desi de coborat coboara. Culmea este ca-l pot ridica prin comanda de la portiera din stanga, cea a soferului. Puteti sa-mi dati niste sfaturi?
Ce ai tu acolo este extrem de simplu...Am patit si de aceea vorbesc...Scoate butonul cu pricina,dezasambleaza-l...O sa gasesti inauntru doua pirghii...Scoate-le,curata cu putin smirghel fi ploturile de contact,care,o sa vezi ca sunt afumate ,monteaza-l la loc si ai scapat de problema....Foarte eficient si extrem de ieftin....Succes...

Offline sanduraveica

« Răspuns #4 : 22.Feb.2012, 01:07:07 p.m. »
     Fiind singurul subiect despre geamuri va spun aici problema de care m-am lovit. Incercand sa deschid geamul de la mine acum cateva zile am vazut ca acesta nu se misca deloc. Nu se aude nici un zgomot specific coboriri. Celalalt geam merge si de la mine si de la pasager. Am demontat butoanele, erau perlate, le-am curatat, uns,(fara smirghel) totul arata ca nou. Degeaba! Sa nu fie motorasul. Astept caldura sa demontez fata usii. Daca a intampinat cineva acest fenomen(problema) astept pareri, sfaturi, multumesc!
  • Ignis

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #5 : 07.Apr.2012, 05:11:23 p.m. »
cand a fost gerul naprasnic geamul soferului nu mai cobora deloc,acum coboara si se ridica cand vrea el.....am desfacut usa am uns macaraua si degeaba...ma gandesc sa nu fie de   la buton ..o sa incerc sa il curat ,daca nu are idee cineva cat ar costa sistemul sa il schimb?
enjoy clubbing!!!

Offline sanduraveica

« Răspuns #6 : 24.Apr.2012, 10:07:42 p.m. »
     Gata, a venit randul si la beleaua asta sa o rezolv. Am descoperit de ce nu mai functiona geamul. Cand mi-au montat alarma plus dispozitivul care imi inchide geamurile la activarea alarmei(o boala a mea),au tras firele dinspre caroserie inspre usa, pe langa burduf. Iarna asta gheata care s-a asezat acolo, a retezat firele deci am tras fire noi de data asta prin burduf. Acum totul este in ordine. Pentru DjLuciano, am sa pun doua poze cu butoanele bucatele. Pentru a scoate blocul de butoane trebuie bagat o lama subtire in partea din fata unde exista o clema in forma de V  Atentie, sa fii atent la demontare cum sunt pozitionate contactele mobile. Si eu am gresit si le-am pus in poze cum am crezut dar la final le-am nimerit, iti spun ele cum se potrivesc. Cam asta e!

• Ignis