Autor Subiect: Burduf planetar  (Citit de 2014 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pfery

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
Burduf planetar
« : 28.Iul.2010, 01:49:02 p.m. »
Salut!

Astazi am fost la itp, unde mi-au spus ca am o gaura in burduf planetar pe partea dreapta fata si ar fi bine sa o schimb cat mai repede.
Stie cineva, la ce pret pot achizitiona un burduf?

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
Re: Burduf planetar
« Răspuns #1 : 28.Iul.2010, 02:25:13 p.m. »
Burduful cred ca e in jur de 50 de lei. Daca a intrat pamant acolo si s-a uzat planetara trebuie schimbata cu totul.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Batranul

« Răspuns #2 : 28.Iul.2010, 06:31:51 p.m. »
Schimbarea tre s-o faci urgent; sper ca nu ti-a intrat noroi/pamant pe colo - in cazul asta o sa crape si capul de planetara curand. La schimbare burduf probabil mai trebuie completat cu vaselina (eventual de schimbat cea dinauntru mai murdara - in masura in care e posibil).

Spor!
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline danker

« Răspuns #3 : 19.Oct.2010, 10:50:47 a.m. »
- Cand se schimba burduful, obligatoriu se spala capul planetarei cu benzina sa fie perfect curat, dupa aceea se ineaca in vaselina noua dupa care se inchide burduful cu colierul special. De multe ori burduful se vinde ca si un kitt unde puteti gasi: burduful de cauciuc propriuzis , 2 colierele de prindere,  plus un tub cu vaselina.  ;)

P.S.

Du-te si schimba imediat burduful, altfel intri la cheltuieli mari, daca nu cumva ti-a si intrat mizerie acolo. :popa:
« Ultima Modificare: 19.Oct.2010, 10:54:35 a.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !