Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 82180 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Cealalta statie a mea , a cazut la datorie...daca se crapa si asta, tocmai bine ca le refac impreuna! :D :D
Go Terios!!!:)

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
Am si eu o statie in plus, si o voi aduce, pentru drumul de sambata cel putin, e disponibila.
Am incercat si eu o mini caravana din Sibiu, dar n-am noroc, consatenii vin doar sambata :P
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline mammut

Eu nu pot ajunge la intalnire dar pot sa va imprumut doua statii Brondi FX-200 + incarcator.
Way am vazut ca are drumuri prin zona mea, eventual le pot lasa la el, daca vrea si el :)
PM si dau nr de tel.

Offline Forte

Asa m-am intors de la Sighisoara dupa SuzukiFest!

Dar din pacate, acum vreau sa aleg o varianta mai rapida, copii trebuie sa ajunga luni la scoala! Propuneri pentru programul de duminica?!

Offline AndreeaT

@Forte: Foarte frumos drumul...incep sa imi doresc din ce in ce mai mult un 4x4!
Am inteles ca weekendul asta este festivalul Sinaia Forever...sper sa nu ne incurce prea mult Vineri...

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
deci daca e si festival la Sinaia ... eu zic sa alegem DN1A ...

Offline unde

Am inteles ca weekendul asta este festivalul Sinaia Forever...sper sa nu ne incurce prea mult Vineri...

In acest caz luati-o ori pe DN1A (prin Cheia), ori prin Tirgoviste (varianta ceva mai lunga, dar frumoasa ca peisaje dupa Cimpulung).
 Drum bun si distractie placuta!
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Eh, nu mai vedem noi peisajele la ora aia :P O sa fie deja bezna...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
Buna informatie asta cu Sinaia. Deci...cred ca ramane DN1A.Ce-o sa se mai bucure Cristi...
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline AndreeaT

Buna informatie asta cu Sinaia. Deci...cred ca ramane DN1A.Ce-o sa se mai bucure Cristi...

WOW! Am spus si eu o data ceva util!!!! :-))