Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 80016 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Vedeti ca ati pierdut printre off-topicuri o propunere cel putin aplaudabila. Chiar ar fi pacat sa se rateze momentul asta.
O activitate deosebita. Mai frumoasa decat toate posibilele atractii turistice din zona (Parerea mea, care este).

Eu nu am pierdut propunerea, pur si simplu am trecut mai departe. Acum cateva luni cand aveam la semnatura banerul celor cu care vrea @miocrl sa ne aliem in strangera gunoaielor am fost rugat politicos sa nu am reclama in semnatura. Atunci parca nu erai asa de "verde", nu tin minte sa fi sustinut cumva ideea.
Eu am explicat si atunci ca nu e genul meu sa umblu pe coclauri sa strang ce au aruncat altii, asta nu inseamna ca nu ii admir pe cei ce o fac.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
@mio cine vrea sa faca face .. nu poti obliga participantii la intalnire sa faca

Offline miocrl

nu oblig pe nimeni. eu voi merge. cine vrea vine.
nu ma pun sa organizez eu strangere de gunoaie pt ca nu vreau sa faca asta.
ii las pe altii sa organizeze.
...

Offline rexkrokiDAU

Sa nu existe neclaritati, din PM primite am vazut ca sunt, in postarea de mai sus i-am raspuns lui @Leutz.

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
SGD-ule mai vrei horinca?

Uooof, mai Luci.. Ce te bazezi tu pe faptul ca nu te refuz niciodata! :D

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
si lista creste:

1. cristyyy2003&Anna
2. rexkrokiDAU - 2 persoane, all inclusive
3. tribalRO&Ioana - 2 zile
4. krantz
5. Khaos - 2 persoane, 2 nopti
6. Wayoflife & Zooky 2 persoane 2 nopti
7. SGD - 2 nopti
8. joesewer & Ioana, 2 persoane, 2 nopti

entuziastii in continuare?:
1. Pitzy - 2 persoane 2 nopti
2. LTD - 2 nopti, 2 persoane s'un voinic de 10 ani pt care inca n-am detalii de cit tre' sa platesc... da' vine sigur...
3. miocrl - 2 persoane 2 nopti
4. Andrei Suzuki-2 persoane,nu stiu sigur cate nopti
5. adrian_r5 & co(lega de camera) ... probabil 2 nopti ... daca le mai ramin bani dupa vacanta
6. Forte cu toata familia (2 parinti, 2 copii de 8 si 10ani), vrem o camera dubla cu un pat suplimentar/extensibil sau loc de saltea gonflabila(venim noi cu ea)! +Jimny dornic de off-road!

Khaos: il sarisei pe SGD din schema :P, l-am adaugat eu.
« Ultima Modificare: 27.Aug.2010, 02:50:56 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
@SGD - mane vezi sa te antrenezi pana la intalnire ca facem concurs de baut horinca  :->
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline rexkrokiDAU

ce aveti cu omul?  las ca stiu eu ca sunteti invidiosi ca el e fara "remorca" si poate "povestii" cat vrea... :)

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
Eu propun, sa gustam mai intai niscavai horinca si apoi ne decidem care cu ce/cine si cum ..hagh ..om mere ...unde si cu ce .. zZZZZ
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline miocrl

da da unde sti ca statusul lui e inca "single"?
oricum dupa horinca nu va fi single va fi double :))