Autor Subiect: Excursie Paris  (Citit de 10185 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Excursie Paris
« Răspuns #20 : 20.Iul.2010, 02:56:05 p.m. »
Si, nici un Suzuki pe acolo? Macar camuflat? :D
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #21 : 20.Iul.2010, 11:52:09 p.m. »
Am trecut azi pe langa muzeul respectiv dar anturajul cu care sunt in concediu (parintii si socrii) nu se prea preteaza la o astfel de vizita.  :)

Am vazut si cateva Suzuki, cele mai multe Swifturi da nu le-am imortalizat ca nu erau ceva deosebit si majoritatea erau saracele ranite pe la colturi...  o boala generala a masinilor de pe aici, de inteles daca vezi in ce locuri imposibile le parcheaza.  :-O

Si ziua de azi a fost plina, cu multa miscare si plimbare pe jos pe strazile Parisului. A inceput cu o vizita de dimineata la Basilique du Sacre-Coeur, urmata de o plimbare pe stradutele din cartierul Montmarte si pe celebrul Bd. de Clichy cu a sa Moulin Rouge si alte locuri ce tin de placerea ochiului si nu numai. Ne-am incantat apoi retina cu minunatele galerii La Fayette, cu impozanta cladire a Operei, cu Place de la Concorde si cu poarta Palatului Elysee, cu Grand Palais, cu Petit Palais si muzeul de arte frumoase din interior, cu podul Alexandre III, cu celebrul Champs Elysees si in final cu Arc de Triomphe care chiar ne-a pus capac cu cele aprox 256 de scari pana in varf.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 21.Iul.2010, 01:29:10 a.m. »
Plimbarea pe Seine? E super misto si vezi din vaporas aproape toate obiectivele importante din Paris ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #23 : 21.Iul.2010, 08:29:08 a.m. »

Vad ca au si ei ciudateniile lor. Dupa parerea mea, Tour Montparnasse se potriveste fix ca nuca in perete intre toate cladirile istorice din jur
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #24 : 21.Iul.2010, 11:34:43 a.m. »
in pozele tale am vazut si trafic destul de mare :D

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #25 : 21.Iul.2010, 07:29:51 p.m. »
au si ei traficul lor, e adevarat, da bine ca eu nu sunt la volan  :)  in rest circul cu metroul si putin cu autobuzul da e ok, ca are banda lui separata...

referitor la turnul Montparnasse cam asa e , se pare ca ceva e putred de a putut fi construit, citisem undeva ca se banuieste o spaga la primarie, dar nu a fost niciodata demonstrata...  oricum, e cel putin ciudat ca e singura constructie de asa dimensiune din zona...

ziua de astazi am dedicat-o pana acum vizitarii Musee du Louvre iar spre seara daca vremea tine cu noi, adica sa nu ploua, mergem sa ne plimbam pe sub Tour Eiffel, se vede asa frumos luminat in fiecare seara de la fereastra camerei de hotel...   :dream:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #26 : 22.Iul.2010, 09:15:10 a.m. »
Superb...ce sa mai...
Am si eu o intrebare: La Mona Lisa nu erau permise fotografiile? ca mi se pare ca e trasa un pic cam pe fuga
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #27 : 22.Iul.2010, 10:11:18 a.m. »
Anul trecut erau permise, si nu iti zic si ce inghesuiala era acolo :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #28 : 22.Iul.2010, 10:23:12 a.m. »
Da,si eu tin minte ca acu cativa ani erau permise,dar parca fara blitz.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline edy70

« Răspuns #29 : 23.Iul.2010, 06:07:28 p.m. »
Si duminica sa nu ratezi finalul de pe Champs-Elysées a Turului Frantei la ciclism. Nu stiu la ce ora, dar presupun ca au ei destul material publicitar pentru asemenea eveniment.
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.