Autor Subiect: Excursie Paris  (Citit de 10184 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Excursie Paris
« Răspuns #10 : 13.Iul.2010, 11:00:10 p.m. »
Pana la urma am decis sa rezervam si platim pentru oferta http://www.aholiday.co.uk/disney2/4.asp?cd=59726918016220100713204232.
Ce ziceti, sa ma incredere si sa platesc ... sau raman cu banii dati ? (ce garantie am ca voi primi chiar acel sejur ?)

Offline miocrl

« Răspuns #11 : 14.Iul.2010, 08:42:35 a.m. »
nu cred ca trebuie sa iti faci probleme

Offline ASZ

« Răspuns #12 : 14.Iul.2010, 05:53:29 p.m. »
Masina am rezervat la Hertz (~250 EUR clasa compacta), pentru ca doar ei au program de la ora 7 dimineata (avionul pleaca din Paris la ora 8 ...dimineata). Am facut rezervarea prin Hertz Romania, la pretul de 178 EUR masina si ~72 EUR asigurarea suplimentara (care ma scuteste de plata unei sume de ~1.000 EUR in caz de accident/furt si de retinerea unei sume de ~ 1.000 EUR drept garantie). Plata o voi face la fata locului. Nu e ieftin dar pare singura varianta care ma ajuta sa si prind avionul de intoarecere :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 18.Iul.2010, 04:59:22 p.m. »
Dupa un zbor linistit, fara turbulente, am aterizat pe Beauvais. Dupa un drum destul de lung pana in oras si dupa ce ne-am facut abonamente Paris Visite pentru mijloacele de transport in comun am reusit sa ne cazam si la hotel. Urmeaza un scurt somn de dupa-masa si o plimbare de seara.  :)

O poza de pe geamul hotelului.   ;)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #14 : 19.Iul.2010, 12:11:33 a.m. »
Pana la urma pentru aceasta seara ne-am rezumat doar la o plimbare prin La Defense, fiind si relativ aproape de hotelul nostru.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #15 : 19.Iul.2010, 12:32:51 a.m. »
Foarte frumoase pozele!! Plimbare placuta in continuare. :)
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 19.Iul.2010, 08:01:51 a.m. »
courbevoie si la defence si destul de faine ;) Mie chiar mi-au placut. Urca si in Grande Arche ca ai o priveliste faina :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #17 : 19.Iul.2010, 02:31:47 p.m. »
La Porte de la Villette este Muzeul Stiintei si Tehnicii. Pe lange ca este in interior, peoti vizita si exteriorul, adica un rau artificial, un submarin, si alte lucruri interesante.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #18 : 19.Iul.2010, 10:15:05 p.m. »
Multumesc frumos pentru ponturi. Sa vad cum le combin cu programul din zilele viitoare, pe care recunosc ca inca nu l-am schitat.  :)

Astazi fiind prima zi de vizitat efectiv, ne-am trezit de dimineata dornici de cunoastere, am mancat micul dejun, unde mie mi-au placut foarte mult croissanturile   :x si am plecat la plimbare. Am avut parte de vreme buna, cu mult soare si nu excesiv de calda. Pasii ne-au purtat prin autobuzele pariziene, prin metrou, prin sau pe langa Conciergerie, Saint Chapelle, Notre Dame, Sorbonne, Pantheon, Palais si Jardin du Luxembourg, Tour Montparnasse, Dome, Esplanade si Hotel des Invalides si Musee d'le Armee.

O zi plina, la sfarsitul careia durerea de picioare nu reuseste sa ne alunge bucuria de a vedea atatea lucrui minunate si curiozitatea pentru cele ramase inca de descoperit.  :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 20.Iul.2010, 02:05:04 p.m. »
Ah, si inca ceva: In zona Place Pigalle, pe undeva pe langa Moulin Rouge, se gaseste si Muzeul Sexului. Eu am deturnat aici 8 euro pe care-i programasem pentru Dome des Invalides.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice