Autor Subiect: Stiri pe scurt...  (Citit de 437852 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Stiri pe scurt...
« Răspuns #840 : 11.Ian.2011, 08:57:43 p.m. »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #841 : 12.Ian.2011, 12:03:20 a.m. »
Bai fratilor, de fapt ce e Facebook ala de vorbeste toata lumea de el ca aproape mi-e rusine ca nu am si eu ??
Fac pariu pe 1000 de euroi cu cine vrea ca e doar o manevra de marketing.

Din linkul de mai sus parca mult mai interesanta e stirea urmatoare:
http://www.bzi.ro/pasarile-care-au-cazut-din-cer-la-constanta-erau-bete-moarte-202889
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #842 : 12.Ian.2011, 09:13:58 a.m. »
Revenire cu atentionare:

Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #843 : 12.Ian.2011, 03:11:53 p.m. »
MAE: Romanii sa paraseasca Coasta de Fildes - pericol iminent de razboi civil
http://www.ziare.com/stiri/mae/mae-romanii-sa-paraseasca-coasta-de-fildes-pericol-iminent-de-razboi-civil-1068157
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sfichiu

« Răspuns #844 : 12.Ian.2011, 04:06:24 p.m. »
..uau....am si eu o cunostinta cadru militar in aceasta tara,la fortele ONU de mentinerea pacii.Sta cu bagajele pregatite ca la ordin sa plece imediat.Dar exista o mica problema : avioane nu aterizeaza si nici nu pleaca  din zona unde se afla!!!! :(
  • VITARA S ,Matiz

Offline Laurentiu

« Răspuns #845 : 13.Ian.2011, 09:09:45 p.m. »
O solutie de continuare a protestului este sa nu mai alimentam de la o anumita companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze. Atragand apoi clientii, celelalte companii ar fi nevoite sa scada pretul. Cel mai mare impact ar fi boicotarea PETROM. IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB boicotati PETROM! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... Tine minte: chiar daca nu ai masina, pretul carburantilor te afecteaza, caci se oglindeste in tot ceea ce cumperi!

Nu uitati: impreuna suntem mai puternici!
  • Suzuki SX4

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #846 : 13.Ian.2011, 10:27:13 p.m. »
Am primit pe mail textul de mai jos, cred în această formă de protest și mă voi conforma  :-t :

NU ALIMENTATI DE LA PETROM si OMV!!! Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr- unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata. Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le- au primit (hotii natiunii). Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat sa il primeasca cat mai multi romani. Alatura- te si tu !!!
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #848 : 14.Ian.2011, 06:04:51 p.m. »
O stire intradevar interesanta si bine venita. Multumim.  :pardon:

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047