Autor Subiect: Insonorizare Swift  (Citit de 5675 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
Re: Insonorizare Swift
« Răspuns #10 : 22.Iul.2010, 03:44:15 p.m. »
Multumesc Valy SS pentru sfat si consideratii, asa cum spuneam eu sunt hotarat sa fac operatiunea. Cu siguranta ca din pretul pe care l-am obtinut jumatate este manopera, insa din pacate nu prea este alternativa, e mai complicat sa faci asta pe cont propriu in curte....nu pentru ca as fi atehnic, insa sunt probabil detalii pe care daca le scapi s-ar putea sa nu iasa ce trebuie, asa ca merg pe mana lor. Din dicustiile cu ei m-au asigurat ca acesta este pretul pentru 3 folii pe fiecare usa cu tot cu montaj, respectiv 1,000 lei, durata operatiunii -o zi de lucru, probabil o voi duce dimineata si o voi lua seara.
Spui ca ti-ai schimbat si boxele, ce anume ai luat ? le-ai schimbat pe toate 4 banuiesc?

Ps: Pardon de intrebare: ce insemna PM?

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #11 : 22.Iul.2010, 03:44:35 p.m. »
Eu n-am sesizat mare diferenta la zgomotul de la rulaj,dar eu facand insonorizarea strict pt muzica nu prea am acordat atentie la alte aspecte.
Cat despre montaj si costurile implicate cateodata se vede de ce se cere un ban in plus.. Acum fiecare face cum vrea..si unde vrea.
@GabrielC,sfatul meu ar fi sa incerci in mai multe parti,nu numai la beloud.Eu doar ti-am dat o idee.. Cum ti-am mai zis,poti incerca si la sono.ro si la car-sound.ro.  Mai e un tip,Marinu cu o firma MBaudiophile,dar e cam scump,chiar daca ies lucruri excelente din mana lui..
PM inseamna private message-mesaj privat. Daca dai click pe nick-ul unui user ai in partea de jos Send this member a personal message.
« Ultima Modificare: 22.Iul.2010, 03:46:42 p.m. de Andrei Suzuki »
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #12 : 24.Iul.2010, 02:46:21 p.m. »
Mi-am adus aminte de o chestie.
Sa ai grija la flacaiii aia cand iti pun folia sa nu lase gauri sau loc intre bucati.Toata suprafata trebuie sa fie acoperita,indiferent ca pui un rand sau 2 randuri de folie.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Valy-SSS

• Full Member
  • Mesaje postate: 166
« Răspuns #13 : 25.Iul.2010, 12:03:08 p.m. »
Imi cer scuze pentru acest offtopic din nou , dar il rugam pe colegul nostru sa foloseasca alte expresii sau cuvinte ( " Sa ai grija la flacaii aia"!!!!). Tu esti cumva vreun GIGOLO si baiatii aceia care muncesc acolo sunt niste fraieri???. Daca esti moderator fa un efort sa te exprimi civilizat si la obiect!!! :baston
Multumim
« Ultima Modificare: 25.Iul.2010, 12:25:54 p.m. de Valy-SSS »

Offline Leutz

« Răspuns #14 : 25.Iul.2010, 03:05:15 p.m. »
Scuzele iti sunt acceptate. Le gasesc dealtfel foarte oportune, avand in vedere ca cititorii nu cred ca simteau neaparat nevoia unei astfel de replici.
Cei interesati de insonorizare probabil ca n-au dat buzna imediat in DEX sa vada ce inseamna "flacai" ci au ramas cu ideea UTILA ca se poate ca lucrarea sa nu iasa bine daca raman gauri.

Daca am tine totusi neaparat sa-l atentionam pe moderatorul @andrei_suzuki de exemplu negativ pentru useri, atunci ar trebui sa ne ducem la gramatica limbii romane si sa remarcam ca in contextul de mai sus "flacaiii" nu se scrie cu 3 "i". Dar deja cer prea mult ... (nu-i asa @Valy-SSS ?)

Sa ramanem deci la insonorizare. INSIST.
Multumesc.
« Ultima Modificare: 25.Iul.2010, 03:07:20 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #15 : 25.Iul.2010, 03:15:24 p.m. »
Mda..
« Ultima Modificare: 25.Iul.2010, 03:37:31 p.m. de WayOfLife »
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Valy-SSS

• Full Member
  • Mesaje postate: 166
« Răspuns #16 : 25.Iul.2010, 05:21:15 p.m. »
Merci Leutz :good:. Greseala cu cei 3 " i"  mi s-a parut nesemnificativa(se mai intampla din cauza vitezei) pe langa acea expresie ;) care efectiv nu-si avea locul si logica in acest topic.
Deci, sa reformulam acea expresie pentru GabrielC: " Te sfatuim sa ai grija cand vei face lucrarea, ca acei baieti care lucreaza acolo sa isi faca treaba cat mai corect, sa-ti puna foliile bine, sa stai cu ei sa-i supraveghezi sa nu lase acele gauri sau spatii de care era vorba.......etc"   ;)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #17 : 25.Iul.2010, 06:56:14 p.m. »
FLĂCẮU, flăcăi, s. m. Tânăr neînsurat; fecior, june. ◊ Flăcău tomnatic (sau stătut) = bărbat care a trecut de prima tinerețe și nu s-a însurat. – Cf. sl. chlakŭ „holtei”.
 (dexonline.ro)

Sunt singura care nu intelege unde este problema? :-?
Asa doar ca sa cautam cearta, motive pot exista la infinit.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #18 : 25.Iul.2010, 09:10:46 p.m. »
@Leutz:  =))
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #19 : 26.Iul.2010, 04:36:01 p.m. »
Inca o data multumiri. Va voi tine la curent cu rezultatul operatiunii, cred ca va fi o diferenta mare intre zgomotul produs de usa la inchidere inaint esi dupa insonorizare?corect?