Autor Subiect: Culori preferate  (Citit de 11182 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Culori preferate
« Răspuns #20 : 18.Iun.2010, 09:03:06 p.m. »
Tu ia-ti masina ca vezi dup-aia ce huse merg! :D Mie-mi place asa mult cum arata tapiseria incat probabil o sa-i pun huse doar daca s-o murdari iremediabil  :popa:

Helauu., "HUGBEAR" .Ai nume  de nume...
Da' ce-are, bre, numele meu? Nu te lasa pacalit de nume, fii atent la avatar!!!  =))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #21 : 18.Iun.2010, 09:09:07 p.m. »
   Ok."Hugbear" la asta ma refeream... Dar nu vreau sa fiu off-topic...
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #22 : 18.Iun.2010, 09:14:27 p.m. »
Tu ia-ti masina ca vezi dup-aia ce huse merg! :D Mie-mi place asa mult cum arata tapiseria incat probabil o sa-i pun huse doar daca s-o murdari iremediabil  :popa:

Ai dreptate. Visez si eu.....
« Ultima Modificare: 18.Iun.2010, 09:18:46 p.m. de hugbear »
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline hubbabubba

« Răspuns #23 : 18.Iun.2010, 11:58:09 p.m. »
Galactic grey ca-i cel mai usor de intretinut, rezista cel mai bine la praful din bucuresti, indubitabil  B-) ... a fost cred cel mai important criteriu la alegerea culorii  ;)
What goes around comes around ...

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #24 : 19.Iun.2010, 01:46:02 p.m. »

Daca masina de acuma e rosie si-ti place, probabil o sa-ti placa mai mult Sunlight Copper decat alte culori. :)
Grow up.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #25 : 19.Iun.2010, 01:50:05 p.m. »
Nu recomand culoarea " neagra " , arata foarte bine cand e curata masina , dar imediat se vede prafu pe ea ....
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 23.Iun.2010, 11:35:53 a.m. »
Cercetătorii australieni au descoperit în urma unui studiu desfăşurat pe o perioadă de 20 de ani, analizând 850.000 de accidente, că maşinile de culoare neagră au cu 47% mai multe şanse să facă accident, decât cele de culoare albă. În topul nuanţelor  "periculoase" se mai află gri, argintiu şi albastru.  Explicaţia nu constă în faptul că şoferii iresponsabili îşi aleg maşini în aceste nuanţe, ci pentru că aceste culori sunt foarte greu de observat în peisajul rutier,  conform dailymail.co.uk.

La polul opus se află maşinile portocalii, albe şi aurii, care se disting mult mai clar şi pot fi observate de la o distanţă mai mare.  Cercetătorii au constatat însă că adoptarea culorilor "sigure"nu este neapărat o soluţie pentru că, mai ales în aglomerările urbane, o înmulţire a acestora le-ar atenua potenţialul contrastant. Deci concluzia este pentru a fi sigur că nuanţa maşinii nu te face victimă, cel mai bine este să alegi o culoare puternică mai rară în peisajul automobilistic.
Desigur primele cauze rămân tot viteza excesivă şi consumul de alcool şi că problema cromatică prezintă un risc mult mai mic. Ei vin şi cu o soluţie, şi anume, folosirea indiferent de condiţii a poziţiilor care răzbat eficient zgomotul cromatic tot mai întâlnit pe şosele.

Sursa: Newsletter Promotor
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

« Răspuns #27 : 23.Iun.2010, 12:05:36 p.m. »
La polul opus se află maşinile portocalii, albe şi aurii, care se disting mult mai clar şi pot fi observate de la o distanţă mai mare. 
Din proprie experienta as adauga pe lista asta de culori si verdele de mai jos ... anu trecut pe autostrada de la Atena spre Salonic am vazut de la foarte mare distanta un Focus din asta ... rula in fata mea si ma tot intrebam ce masina o fi ... cred ca mosu' de la volan setase CC-ul pe la 110 km / h pt. ca l-am ajuns si depasit, da' prin tunele (unde era limitare de viteza pe care eu o respectam) ma depasea ...

Ei vin şi cu o soluţie, şi anume, folosirea indiferent de condiţii a poziţiilor care răzbat eficient zgomotul cromatic tot mai întâlnit pe şosele.
De fapt solutia este DRL ... care se pare ca difera putin asa, prin partile esentiale, de pozitii ... cel putin asa sustin unii pe aici  >:D<

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

« Răspuns #28 : 24.Iun.2010, 04:13:52 p.m. »
Oare ce culoare am votat, tinand cont de istoricul "jucariilor" ;) :
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline bogogica

« Răspuns #29 : 25.Iun.2010, 06:52:48 p.m. »
Negru este culoarea pe care o sa o aleg la orice masina imi voi lua.
Nu pot sa motivez foarte temeinic. Pur si simplu asa imi plac mie masinile. Daca dau un ban, macar sa il dau pe ceea ce imi place.
Cat despre teoria culorilor mai vizibile si "imvizibile", recunos ca este la fel de adevarata ca si cea a mizeriei care se vede mai repede.
Acestea sunt intr-adevar niste riscuri, dar asumate. Riscul de a nu fi observat in trafic incerc sa il elimin prin aprinderea in permanenta a farurilor (masura ce a fost de altfel adoptata prin legislatie de multe tari deja, prin incorporarea acelor lumini de zi care stau aprinse tot timpul functionarii motorului), iar in ceea ce priveste mizeria ... asta e. Spal mai des ca altii masinuta.