Autor Subiect: Culori preferate  (Citit de 11180 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Culori preferate
« Răspuns #30 : 25.Iun.2010, 07:07:51 p.m. »
Eu am avut cam toata gama de culori. DPDV al mizeriei cel mai bun e gri si cel mai nasol e negru.DPDV al elegantei parca negru e cel mai ok ( numai in cele 6 ore cand e masina curata ) =))
Si eu am mitsa neagra si stiu cum e.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Daniel42

« Răspuns #31 : 30.Iun.2010, 08:50:27 p.m. »
Eu am optat pentru argintiu deschis ,. Nu cred ca din punct de vedere al perceptiei optice in ce priveste curatenia ,se poate ca cineva sa conteste culoarea . Inseamna ca este daltonist .  :P Parerea mea este ca , tine cel mai bine la murdareala si viziunea este toleranta pentru murdarie . Negrul este elegant dar pretentios . Si cred ca negrul acesta merge ca eleganta pentru SUV-uri mai mari .  ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #32 : 01.Iul.2010, 11:34:10 p.m. »
Uneori ma oftic pentru culoarea aleasa (copper). Am ajuns la concluzia ca albul este cel mai putin pretentios, vara nu se incinge asa rau (efectul albedo), vopsea alba... slava domnului, exista (daca nu, lavabila :D).
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline yulyan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • SX vs Transfagarasan
« Răspuns #33 : 10.Iul.2010, 05:31:38 p.m. »
In perioada de tatonare ma tenta 'sunlight copper' dar 'pe viu' nu am fost convins, am comandat 'silky silver' pt ca se intretine usor si m-am trezit cu 'cosmic black pearl' pt ca: '... nu mai sunt pe stoc decat negre si turqoise'.
Dupa un an de zile vopseaua arata bine, in schimb praful de pe drumurile patriei este o problema.
Cu toate astea raman la parerea ca negrul da o nota sobra si eleganta masinii. In drumurile mele am intalnit un exemplar deosebit de sx4, varianta 4x4, negru (nr. de UK): jante aliaj super, bullbar + proiectoare, grila cromata, sine portbagaj cromate, impecabil de curat. Cand vezi asa ceva, ramai  :-O si imediat te gandesti la buzunar.

<<< SX4, 1.5 GLX SE Black Pearl >>>

Offline fireburn

« Răspuns #34 : 03.Aug.2010, 11:40:48 a.m. »
Eu am Silky Silver. E ok ca si intretinere fata de alte culori (e mai putin pretentioasa).
Am votat Lagoon Turquoise pentru ca asta as fi cumparat daca aveau pe stoc.
Imi mai place si albastru cum arata pe SX.

Offline BXXENL

« Răspuns #35 : 03.Aug.2010, 12:27:53 p.m. »
Am votat alb (superb pe SX) si lagoon turqoise (ceea ce am). Desi fac misto colegii de mine, si spun ca e culoare de fete... :notlst:
  • SX4 1.5
Alex

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #36 : 03.Aug.2010, 12:57:54 p.m. »
Eu am votat cele doua nuante de alb pentru ca atunci cand le speli, mai ales cea perlata, la soare te poti uita dar la ele .....  :clap:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Maioru

« Răspuns #37 : 03.Aug.2010, 01:33:01 p.m. »
Daca ar trebui sa aleg din nou, optez pentru alb. Culoarea actuala (Cooper) este OK dpv estetic, dar pretentioasa ca si intretinere. Daca ploua putin, imediat se cunoaste mizeria pe ea , praful la fel. O a doua culoare ar fi Silky Silver.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #38 : 03.Aug.2010, 02:04:36 p.m. »
Eu as opta pentru un alb perlat(metalizat0 , se vede cool.
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #39 : 17.Aug.2010, 03:01:08 p.m. »
Daca ar trebui sa aleg din nou, optez pentru alb. Culoarea actuala (Cooper) este OK dpv estetic, dar pretentioasa ca si intretinere. Daca ploua putin, imediat se cunoaste mizeria pe ea , praful la fel.
Si crezi ca pe alb nu se vede? :-? ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x