Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Cine adopta un pisoi?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
Mergi Jos
Autor
Subiect: Cine adopta un pisoi? (Citit de 3296 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
bogdanb
Hero Member
Mesaje postate: 2041
Gen:
Cine adopta un pisoi?
«
:
17.Iun.2010, 11:44:30 p.m. »
Povestea acestui pisoi este simpla, dar foarte trista: l-am gasit ieri seara, zacea in fata blocului intr-o stare de inconstienta invadat de paraziti - nu vreti sa stiti ce era pe el!; in fine, dupa chinuri de 2 ore si o serie de injectii cu vitamine, plus o baie fierbinte am reusit cat de cat sa-l stabilizam si sa-i crestem temperatura cu un grad, la 36 grade (temperatura normala a unei pisici fiind 38 de grade!).
Evident, a dormit toata noaptea si azi toata ziua, dar macar i-a revenit cat de cat pofta de mancare.
Azi a inceput tratamentul cu antibiotice care va continua inca vreo 3 zile pana incepe macar sa se poata tine pe picioare.
Din pacate nu putem sa-l tinem, noi mai avem doua pisici, plus ca ar fi o problema, el fiind baiat intre cele doua fete ale noastre.
Deci, daca doreste cineva sa-l infieze, sau stiti pe cineva care doreste un pisoi dragalas, il poate avea peste o saptamana sau doua. Garantez ca va fi de nerecunoscut fata de cum arata acum, murdar si trist..
memorat
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
WayOfLife
Hero Member
Mesaje postate: 2846
Gen:
Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Cine adopta un pisoi?
«
Răspuns #1 :
18.Iun.2010, 01:09:22 p.m. »
Bogdan...sugerez ca pentru a reusi sa salvam viata acestui pisoi sa se faca un topic sticky in aceasta arie cu acest post ca sa nu se piarda intre pagini...Si eu am pisici si nu-l pot lua dar poate ca se va gasi cineva milostiv care sa-si faca un nou prieten.O sa pun aceasta postare la mine pe blog si sugerez ca toti care aveti un blog/forum sa faceti la fel. Nu e vina animalelor ca omul este o fiinta distructiva si le acapareaza putin cate putin tot spatiul vital supravietuirii.Hai sa-l ajutam sa aiba o familie daca nu pisiceasca macar umana ( in adevaratul sens al cuvantului!)
memorat
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
Re: Cine adopta un pisoi?
«
Răspuns #2 :
18.Iun.2010, 01:16:52 p.m. »
Avem topic nou pentru micul pisoias
Poate vrea cineva sa il adopte.
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
bogdanb
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #3 :
18.Iun.2010, 09:35:59 p.m. »
Multumesc, @WoL si @Khaos !
Update: azi am fost la a doua zi de tratament, unde a primit doar doua injectii. Progrese importante: chiar daca mananca in continuare doar pateu special pentru pisici convalescente, se poate ridica sa mearga pana la tavita cu mancare si inapoi la somn. La doctor chiar a mieunat destul de tare cand i-a facut injectiile, deci e pe drumul cel bun.
Inca si mai important ... a invatat sa faca nevoile la tava cu nisip !!
probabil ca sa ne impartaeasca bucuria descoperirii lui, azi a facut intr-una, din ambele
Este din ce in ce mai curat, chiar daca nu-l curatam in mod special. Deci, maine vor fi si ceva poze. Deocamdata doarme...
memorat
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #4 :
21.Iun.2010, 01:09:02 p.m. »
Este grozav ca ai grija de micut! Sper sa ii gasesti niste parinti adoptivi care sa aiba macar la fel de multa grija de el.
memorat
YOSHI
bogdanb
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #5 :
21.Iun.2010, 10:06:11 p.m. »
Un nou update
Ne-am stabilizat pe un tratament cu una-doua vitamine plus un antibiotic pe zi. Totusi, este inca foarte deshidratat. Ca sa nu-i mai faca perfuzie din doua in doua zile, am inceput sa-i dam apa cu seringa - pur si simplu, nu are reflexul sa bea apa!
Doctorul zice ca trebuie mentinut tratamentul cel putin inca o saptamana, dar pe zi ce trece se vad progrese in starea lui. A inceput sa comenteze, cand ii pregatim masa, ne miauna sa i-o dam mai repede. Daca ii punem apa (tot pentru extra-hidratare) protesteaza si alege carnea. A inceput sa ceara mangaiere, sta toata ziua printre picioarele noastre si a inceput sa descopere ca e o lume intreaga dincolo de marginile cutiei lui
memorat
bogdanb
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #6 :
13.Iul.2010, 10:18:51 p.m. »
Si inca un update.
Azi, adica la o luna de cand l-am luat, Tomi (fiindca veterinarul a tinut sa aiba un nume) este complet refacut si a devenit un pisoi obraznic si jucaus. Deja sotia nu vrea sa-l mai dea...
memorat
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #7 :
14.Iul.2010, 10:14:12 a.m. »
E un dragut
Cred ca ar trebui castrat, daca il pastrati, nu? Asta daca nu cumva iti doresti niste mici Tomisori
memorat
YOSHI
bogdanb
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #8 :
14.Iul.2010, 11:35:26 p.m. »
Probabil ca inevitalul se va intampla si vom ajunge la doctor, daca nu cu toate, macar cu cele doua mari...
Nu de alta, dar vad ca stradaniile mele de a-i gasi un
alt
adapost scad vazand cu ochii in fata sotiei
memorat
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14889
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti