Autor Subiect: Cine adopta un pisoi?  (Citit de 3296 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Cine adopta un pisoi?
« : 17.Iun.2010, 11:44:30 p.m. »

Povestea acestui pisoi este simpla, dar foarte trista: l-am gasit ieri seara, zacea in fata blocului intr-o stare de inconstienta invadat de paraziti - nu vreti sa stiti ce era pe el!; in fine, dupa chinuri de 2 ore si o serie de injectii cu vitamine, plus o baie fierbinte am reusit cat de cat sa-l stabilizam si sa-i crestem temperatura cu un grad, la 36 grade (temperatura normala a unei pisici fiind 38 de grade!).
Evident, a dormit toata noaptea si azi toata ziua, dar macar i-a revenit cat de cat pofta de mancare.
Azi a inceput tratamentul cu antibiotice care va continua inca vreo 3 zile pana incepe macar sa se poata tine pe picioare.

Din pacate nu putem sa-l tinem, noi mai avem doua pisici, plus ca ar fi o problema, el fiind baiat intre cele doua fete ale noastre.
Deci, daca doreste cineva sa-l infieze, sau stiti pe cineva care doreste un pisoi dragalas, il poate avea peste o saptamana sau doua. Garantez ca va fi de nerecunoscut fata de cum arata acum, murdar si trist.. :(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Cine adopta un pisoi?
« Răspuns #1 : 18.Iun.2010, 01:09:22 p.m. »
Bogdan...sugerez ca pentru a reusi sa salvam viata acestui pisoi sa se faca un topic sticky in aceasta arie cu acest post ca sa nu se piarda intre pagini...Si eu am pisici si nu-l pot lua dar poate ca se va gasi cineva milostiv care sa-si faca un nou prieten.O sa pun aceasta postare la mine pe blog si sugerez ca toti care aveti un blog/forum sa faceti la fel. Nu e vina animalelor ca omul este o fiinta distructiva si le acapareaza putin cate putin tot spatiul vital supravietuirii.Hai sa-l ajutam sa aiba o familie daca nu pisiceasca macar umana ( in adevaratul sens al cuvantului!)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Cine adopta un pisoi?
« Răspuns #2 : 18.Iun.2010, 01:16:52 p.m. »
Avem topic nou pentru micul pisoias :) Poate vrea cineva sa il adopte.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogdanb

« Răspuns #3 : 18.Iun.2010, 09:35:59 p.m. »
Multumesc, @WoL si @Khaos !  >:D<

Update: azi am fost la a doua zi de tratament, unde a primit doar doua injectii. Progrese importante: chiar daca mananca in continuare doar pateu special pentru pisici convalescente, se poate ridica sa mearga pana la tavita cu mancare si inapoi la somn. La doctor chiar a mieunat destul de tare cand i-a facut injectiile, deci e pe drumul cel bun.
Inca si mai important ... a invatat sa faca nevoile la tava cu nisip !!  :prty: probabil ca sa ne impartaeasca bucuria descoperirii lui, azi a facut intr-una, din ambele :D
Este din ce in ce mai curat, chiar daca nu-l curatam in mod special. Deci, maine vor fi si ceva poze. Deocamdata doarme... :">

• Hero Member
« Răspuns #4 : 21.Iun.2010, 01:09:02 p.m. »
Este grozav ca ai grija de micut! Sper sa ii gasesti niste parinti adoptivi care sa aiba macar la fel de multa grija de el. :)

Offline bogdanb

« Răspuns #5 : 21.Iun.2010, 10:06:11 p.m. »
Un nou update  :)
Ne-am stabilizat pe un tratament cu una-doua vitamine plus un antibiotic pe zi. Totusi, este inca foarte deshidratat. Ca sa nu-i mai faca perfuzie din doua in doua zile, am inceput sa-i dam apa cu seringa - pur si simplu, nu are reflexul sa bea apa!  :)
Doctorul zice ca trebuie mentinut tratamentul cel putin inca o saptamana, dar pe zi ce trece se vad progrese in starea lui. A inceput sa comenteze, cand ii pregatim masa, ne miauna sa i-o dam mai repede. Daca ii punem apa (tot pentru extra-hidratare) protesteaza si alege carnea. A inceput sa ceara mangaiere, sta toata ziua printre picioarele noastre si a inceput sa descopere ca e o lume intreaga dincolo de marginile cutiei lui  :D

Offline bogdanb

« Răspuns #6 : 13.Iul.2010, 10:18:51 p.m. »
Si inca un update.
Azi, adica la o luna de cand l-am luat, Tomi (fiindca veterinarul a tinut sa aiba un nume) este complet refacut si a devenit un pisoi obraznic si jucaus. Deja sotia nu vrea sa-l mai dea... :D

• Hero Member
« Răspuns #7 : 14.Iul.2010, 10:14:12 a.m. »
E un dragut :P
Cred ca ar trebui castrat, daca il pastrati, nu? Asta daca nu cumva iti doresti niste mici Tomisori ;-)

Offline bogdanb

« Răspuns #8 : 14.Iul.2010, 11:35:26 p.m. »
Probabil ca inevitalul se va intampla si vom ajunge la doctor, daca nu cu toate, macar cu cele doua mari...
Nu de alta, dar vad ca stradaniile mele de a-i gasi un alt adapost scad vazand cu ochii in fata sotiei  =))

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 13.Ian.2011, 05:21:26 p.m. »
Ce mai face pisoiul, il mai aveti ?
  • SX4 by Giugiaro