Autor Subiect: O altfel de vacanta la mare  (Citit de 7202 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: O altfel de vacanta la mare
« Răspuns #10 : 22.Iun.2010, 07:47:42 p.m. »
Bravo danker esti in top , ce sa mai vorbim . Frumoase locuri si talentat povestitorul . :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline miocrl

« Răspuns #11 : 22.Iun.2010, 09:50:13 p.m. »
foarte frumos :)  >:D<

locuri pe unde nu m-am gandit niciodata sa merg

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #12 : 23.Iun.2010, 08:57:46 a.m. »
Frumos povestit, am fost acolo dar nu as fi reusit sa o redau ma bine ca tine.
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 23.Iun.2010, 03:42:49 p.m. »
Daca tot vorbim de bulgaria...dar fara povestiri ;)

Vizualizaţi pe o hartă mai mare

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #14 : 23.Iun.2010, 06:02:57 p.m. »
-  Frumoasa vacanta, frumoase poze, ma bucur ca mai gasesc si alti scotocitori de plaje pustii si de liniste, din punctul asta de vedere, bulgaria inca are multe de oferit si descoperit , conditiile de cazare par asa fi fost ok, asa ca  :clap:  in ce perioada ati fost ?
Puteati sa adaugati si cateva cuvinte :baston:  Mihai... nici macar tu, Brutus?

P.S.
Cristyyyy.. mi-ai promis ca pot sa-mi corectez si io erorile si micile greseli din primele 2 postari. :(
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 24.Iun.2010, 10:24:55 a.m. »
Dpmdv zona vizitata de noi este perfecta pentru o iesire de weekend, daca cauti o zona mai linistita.
Noi am fost acum 2 weekenduri cu plecare de sambata dimineata ora 6:30.
Hotelul unde am fost cazati se numeste Yanitza (este un complex cu Yanitza 1 si Yanitza 2 - personal recomand Yanitza 2 chiar daca n-are piscina in curte are A/C si 3* in loc de 2*) iar preturile sunt relativ mici - noi am platit 50BGN/BB.
Complexul are si 2 piscine faine si 2 restaurante unde se mananca foarte bine si se bea Kamenitza rece :D.
Noi vrei sa repetam experienta (un weekend in zona) asa ca... daca exista doritori deschid un topic ;)
Zona, dupa cum se vede si in Google Maps este foarte aproape de Vama Veche, dar inca nu este "atinsa" de haosul de acolo.
Mihai ai legatura ;)
  • #romaniaelectrica

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #16 : 24.Iun.2010, 10:44:39 a.m. »
Am preluat legatura. Multumesc Cristi!  ;-)

Dupa cum spune si colegul meu de prajit la soare zona este foarte frumoasa si neatinsa "inca" de puhoiul turistilor dornici de all inclusive,aglomeratie,galagie,haos,manele si lista poate continua. De ce? Pentru ca aceasta zona NU ARE asa ceva dar te face sa nici nu-ti doresti. Mie mi-a placut foarte mult iesirea si as vrea sa o repet. Avertizez totusi doritorii de "senzatii",distractii & stuff. Principalul atu al acestei zone este linistea. Un loc in care te poti relaxa TOTAL si in care sa vezi oameni ce iti zambesc in timp ce iti inmana o halba de 0,5 de Kamenitza rece ca gheata.De asemenea privelistea din restaurantul de afara este geniala. Marea,digul si multi maci si trandafiri fac toti banii.Chiar prea mare frumusetea locului pentru atat de putini bani. Si daca nenea Cristi zice ca in restaurante se mananca bine..atunci credeti-l pe cuvant.Si mai vin si eu cu o completare. Se mananca bine si MULT. Nici in aceasta zona bulgarii nu si-au pierdut obiceiul de a oferi portii gigant care il vor satisface chiar si pe cel mai mare gurmand.

Daca veti hotari sa mergeti va recomand piscina a doua,cea de vizavi de hoteluri. Prima se afla in curtea hotelului Yanitza 1 si acolo evident ca se imbulzeste lumea ca doar e aproape de camera. In schimb , in cea de vizavi am fost aproape numai noi si liniste cat cuprinde.

Va rog sa tineti cont ca aceste cuvinte vin din partea unui NEimpatimit al marii ci mai degraba un fan al atmosferei curate de la munte.Acel weekend m-a facut sa imi schimb parerea si sa hotarasc ca pana la urmatoarea intalnirea cu ea (marea) raman cu scoica mea! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #17 : 24.Iun.2010, 03:30:26 p.m. »
Frumoase cuvinte si poze !  sunt si eu pro ideii de a merge un wkd

Offline Forte

« Răspuns #18 : 24.Iun.2010, 10:16:48 p.m. »
Si eu va omor pe amandoi ... ati fost in vizita la noi "acasa" si nu ati dat un semn! Noi vizitam foarte des Durankulak, Krapets, Ezerets, Shabla, stancile de la Tyulenovo, capul Kaliakra, ferma de scoici Dalboka ... s.a.m.d.

Si noi alegem Bulgaria pentru mancare buna, preturi corecte, servicii OK, liniste si peisaj!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 24.Iun.2010, 10:49:27 p.m. »
Ooops :D
Promit ca data viitoare, care sper sa fie cat de curand, bag un apel!  :good:
  • #romaniaelectrica