0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
1. M-am legat de cele care sunt mai importante 2. Aici vorbim doar de muzica pe care o ascultam.3. Chiar nu se mai poate face un topic in care sa lipseasca raca(sau asta este succesul lui)?
Muzica pop: Abba, Boney M, Beatles (oh, doamne !).
Citat din: lucianer din 11.Iun.2010, 01:38:23 p.m.1. M-am legat de cele care sunt mai importante 2. Aici vorbim doar de muzica pe care o ascultam.3. Chiar nu se mai poate face un topic in care sa lipseasca raca(sau asta este succesul lui)?1. Daca faci un sondaj, iei in discutie totul si nu numai ce place generatiei tale.2. Crezi ca doar muzica "alambicata" de 2-3 chitari, un baterist si un clapagiu se asculta in masina ??? Te inseli. Mai sint si altfel de gusturi pe care le-ai dal la spate.3. Iar te legi aiurea ? Ti-am mai explicat niste chestii in privat dar vad ca nu vrei sa intelegi. Si daca n-ai inteles prin vorbe, poate exemplificate altfel vei baga ceva la cap:
E greu sa le pui pe toate intr-un sondaj. [...]Dar mi se pare total gresit sa categorisesti iubitorii de muzica dupa generatie. Din aceeasi generatie pot fi indivizi cu gusturi diferite, chiar daca nucleul simpatizeaza un anumit curent.Mie imi place o anumita muzica atunci cand fie simt emotii chiar fizice (mi se ridica parul de pe maini), fie cand imi vine sa fredonez linia melodica dupa prima ascultare.