Autor Subiect: Music Poll!  (Citit de 7162 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Music Poll!
« Răspuns #10 : 10.Iun.2010, 02:25:19 p.m. »
Multam' pentru modificari!
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #11 : 10.Iun.2010, 02:32:41 p.m. »
Din sondaj, lipsec mai multe genuri de muzica ce INCA se mai asculta.
Daca tot vrei sa compltezi ceva, fa-o pan' la capat si zi si ce lipseste. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline edy70

« Răspuns #12 : 10.Iun.2010, 02:33:27 p.m. »
Sa se considere un vot de la mine la lautareasca.
Si un exemplu de meserias  :clap: :clap: :clap:  :cheers: :cheers:

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 10.Iun.2010, 02:35:14 p.m. »
S-au mai adaugat 2 genuri ;)
Putine fata de cite s-au omis :).
Valsuri, tangouri, romante, clasica in interpretari moderne, country, dance, coruri celebre, fanfara (armata) etc.

Daca tot vrei sa compltezi ceva, fa-o pan' la capat si zi si ce lipseste. :)
Am crezut ca generatia voastra le stie pe toate ;).
« Ultima Modificare: 10.Iun.2010, 02:37:36 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #14 : 10.Iun.2010, 11:10:06 p.m. »
Am crezut ca generatia voastra le stie pe toate ;)

Nu suntem mai destepti, doar suntem multi. Si nu suntem multi ca asa a fost sa fie, ci fiindca asa a zis Ceausescu in '68  :D

Cat despre muzica, nici nu stim cate ramuri si versiuni sunt in fiecare gen... de exemplu, doar in "Punk/Rock/Metal" (totusi distincte, chiar daca din aceeasi familie) exista cateva zeci de subgenuri si variante.

In ce ma priveste am votat pentru Rock/Metal si pentru Rhythm and Blues dar fara nici o legatura cu Rihanna, Jay Sean sau alti bieti pigmei din prezent. Votul meu a mers catre adevaratii maestri ai R&B sau doar B: Rolling Stones, The Who sau de ce nu Clapton, Moody Waters, John Lee Hooker...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #15 : 10.Iun.2010, 11:19:55 p.m. »
"P/R/M" si "Electro", desi parca nu ma prea incanta electronica de azi; mai degraba Klaus Schultze, KiTaRo, Mike Oldfield & the like...

P.S. Folk-ul unde intra? ;)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #16 : 11.Iun.2010, 12:22:42 a.m. »
"P/R/M" si "Electro", desi parca nu ma prea incanta electronica de azi; mai degraba Klaus Schultze, KiTaRo, Mike Oldfield & the like...

@Hug, ce spui tu se cheama "Muzica electronica"  si este cu totul altceva... Apropo, sa mentionam si pe Kraftwerk, Vanghelis si J.M.Jarre, chiar daca super-clasici, nu merita sa ramana la "& the like"...

Iar intre acesti mari maestri si ceea ce azi se cheama "Electro" este aceeasi legatura ca si intre - sa zicem - Akon si Johnny Cash  :-O deci... as zice ca ai o reactie fireasca... :-))
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 11.Iun.2010, 08:45:09 a.m. »
Nu suntem mai destepti, doar suntem multi. Si nu suntem multi ca asa a fost sa fie, ci fiindca asa a zis Ceausescu in '68  :D
O subtilitate iesita din comun.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 11.Iun.2010, 12:45:59 p.m. »
E greu sa le pui pe toate intr-un un sondaj.
Muzica usoara unde intra ? Albano, Celentano, Becaud, Aznavour, Macias, Ramazzotti, Ricchi e poveri, Gianni Morandi, si un imens numar de cantareti si cantarete din tara. Muzica pop: Abba, Boney M, Beatles (oh, doamne !).
De asemenea, muzica categorisita drept clasica include muzica simfonica, de camera, de opera, lieduri, cafe-concert, etc.
Dar mi se pare total gresit sa categorisesti iubitorii de muzica dupa generatie. Din aceeasi generatie pot fi indivizi cu gusturi diferite, chiar daca  nucleul simpatizeaza un anumit curent.
Mie imi place o anumita muzica atunci cand fie simt emotii chiar fizice (mi se ridica parul de pe maini), fie cand imi vine sa fredonez linia melodica dupa prima ascultare.   
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #19 : 11.Iun.2010, 01:38:23 p.m. »
Daca faceam un poll cu  10-15 genuri muzicale tot nu reuseam sa le cuprind pe toate.M-am legat de cele care sunt mai importante , ajutat si de "sefii" de pe aici.Putem ramane doar la obiect si sa evitam discutiile in contradictoriu ,ce nu-si au rostul.Aici vorbim doar de muzica pe care o ascultam.
Multam!Chiar nu se mai poate face un topic in care sa lipseasca raca(sau asta este succesul lui)?
Multam!!!

Metall Up Your Ass!!(Metallica)
Go Terios!!!:)