Multumesc mult Laurentiu ... spre dezamagirea mea in loc sa ma ajuti ma critici........ :good:inca o data iti multumesc
Hmmmmm, se pare ca nu inteleg sensul cuvintelor "ajutor" si "critica" ale generatiei dumneavoastra.
Ti-am pus niste intrebari de-a lungul conversatiei la care asteptam niste raspunsuri pt a-ti lamuri problema. N-am primit nici un raspuns si din aceasta cauza am spus ca "treci ca gisca prin apa" peste mesajele care incearca sa te ajute.
Daca nu vroiam sa jut, nu mai spuneam nimic. Te rog sa nu mai iei in consideratie raspunsurile mele la problema ta.
Bafta in rezolvare !
@Laurentiu: daca omul nu a reactionat la intrebarile tale inseamna ca nu erau de interes pentru el. PUNCT. Nu exista obligatia ca ajutorul oferit sa fie acceptat fara discernamant.
Ai deviat cursul discutiei catre lucruri nefiresti. Atentie pe viitor.
@irimia: gramatica limbii romane este un lucru la care tinem pe acest forum. In ce priveste problema ta, din pacate mecanici habarnisti sau dezinteresati sunt peste tot.
Asta e lumea in care traim. Noi speram ca-ti vei rezolva problema pana la urma, astfel incat sa te auzim in continuare si cu povesti de bine despre masinuta.
Daca accepti un sfat mai putin tehnic si mai mult "administrativ": Inteleg ca esti in Italia (sper ca nu gresesc). Nu esti foarte departe de Germania. Daca poti, fa un drum pana acolo la un service serios. Exista sanse mai mari sa se rezolve decat cu meseriasii
rrromtalieniCu respect,
Leutz