Autor Subiect: probleme acceleratie  (Citit de 5204 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: probleme acceleratie
« Răspuns #20 : 27.Mai.2010, 10:00:05 p.m. »
Daca ai senzatia ca iti da in nas,cade pedala,acceleratia se comporta ca o frana de motor...e sau EGR sau debitmetrul de aer MAF.
Apar probleme la DDIS si fara sa se aprinda martorii de bord.
Eu, de ex. am suspendat egr si nu am aprins nimic la bord.Si trage ,se accelereaza mai bine
« Ultima Modificare: 27.Mai.2010, 10:01:46 p.m. de M_TM »

Offline Laurentiu

« Răspuns #21 : 27.Mai.2010, 10:11:11 p.m. »
Multumesc mult Laurentiu ... spre dezamagirea mea in loc sa ma ajuti ma critici........ :good:inca o data iti multumesc
:-O Hmmmmm, se pare ca nu inteleg sensul cuvintelor "ajutor" si "critica" ale generatiei dumneavoastra.

Ti-am pus niste intrebari de-a lungul conversatiei la care asteptam niste raspunsuri pt a-ti lamuri problema. N-am primit nici un raspuns si din aceasta cauza am spus ca "treci ca gisca prin apa" peste mesajele care incearca sa te ajute.

Daca nu vroiam sa jut, nu mai spuneam nimic. Te rog sa nu mai iei in consideratie raspunsurile mele la problema ta.
Bafta in rezolvare !
« Ultima Modificare: 27.Mai.2010, 10:32:47 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline irimia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 28.Mai.2010, 12:38:15 a.m. »
Daca am fost nepoliticos imi cer scuze; am incercat sa raspund la intrebarile puse. Eu m-am enrvat cand in loc sa concentram asupra probdlemei ne-am concetrat mai mult asupra ortografiei si punctuatiei; Imi cer scuze si multumesc pentru eforturile depuse.....

Offline Leutz

« Răspuns #23 : 28.Mai.2010, 04:20:20 a.m. »
Multumesc mult Laurentiu ... spre dezamagirea mea in loc sa ma ajuti ma critici........ :good:inca o data iti multumesc
:-O Hmmmmm, se pare ca nu inteleg sensul cuvintelor "ajutor" si "critica" ale generatiei dumneavoastra.

Ti-am pus niste intrebari de-a lungul conversatiei la care asteptam niste raspunsuri pt a-ti lamuri problema. N-am primit nici un raspuns si din aceasta cauza am spus ca "treci ca gisca prin apa" peste mesajele care incearca sa te ajute.

Daca nu vroiam sa jut, nu mai spuneam nimic. Te rog sa nu mai iei in consideratie raspunsurile mele la problema ta.
Bafta in rezolvare !

@Laurentiu: daca omul nu a reactionat la intrebarile tale inseamna ca nu erau de interes pentru el. PUNCT. Nu exista obligatia ca ajutorul oferit sa fie acceptat fara discernamant.
Ai deviat cursul discutiei catre lucruri nefiresti. Atentie pe viitor.

@irimia: gramatica limbii romane este un lucru la care tinem pe acest forum. In ce priveste problema ta, din pacate mecanici habarnisti sau dezinteresati sunt peste tot.
Asta e lumea in care traim. Noi speram ca-ti vei rezolva problema pana la urma, astfel incat sa te auzim in continuare si cu povesti de bine despre masinuta.
Daca accepti un sfat mai putin tehnic si  mai mult "administrativ": Inteleg ca esti in Italia (sper ca nu gresesc). Nu esti foarte departe de Germania. Daca poti, fa un drum pana acolo la un service serios. Exista sanse mai mari sa se rezolve decat cu meseriasii rrromtalieni

Cu respect,
Leutz
« Ultima Modificare: 28.Mai.2010, 04:30:17 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Laurentiu

« Răspuns #24 : 28.Mai.2010, 08:41:41 a.m. »
@Laurentiu:
1. daca omul nu a reactionat la intrebarile tale inseamna ca nu erau de interes pentru el.
2. PUNCT.
3. Nu exista obligatia ca ajutorul oferit sa fie acceptat fara discernamant.
4. Ai deviat cursul discutiei catre lucruri nefiresti. Atentie pe viitor.
1. Subiectul deschis de el si cu intrebarilke puse de mine, "nu erau de interes" pt rezolvarea problemei ??? Asta chiar este culmea.

2. De ce se incearca sa mi se puna pumnul in gura ? Nu inteleg ce inseamna "PUNCT" in aceasta discutie.

3. Incerc sa lamuresc niste lucruri si sa ajut un om iar el intelege ca-l critic si ca ma leg de ortografia si punctuatia lui. Nu am facut decit sa ma leg de culoarea albastra a unor litere din textul lui care-mi produceau bataturi de ochi.

4. @Leutz, daca nu faci distinctie intre o "lamurire" si o "deviere" a discutiei, mai bine ai face sa stai linistit. Citeste de la inceput acest topic si POATE (insa nu cred ca se va ntimpla) imi vei da dreptate.
« Ultima Modificare: 28.Mai.2010, 08:43:26 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline M_TM

« Răspuns #25 : 28.Mai.2010, 09:03:22 a.m. »
Propun ca toate topicurile noi sa aiba in coada si......./war zone  :D
Foarte des vad ca se aluneca de la on topic la wz.Sa fie criza mondiala ..sa fie guvernul..boc...????  :-/

Offline Laurentiu

« Răspuns #26 : 28.Mai.2010, 09:08:23 a.m. »
Mai pune si tu paie pe foc ca nu e destul de atitat. :)
  • Suzuki SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 28.Mai.2010, 09:26:44 a.m. »
Foarte des vad ca se aluneca de la on topic la wz.Sa fie criza mondiala ..sa fie guvernul..boc...????  :-/

Sau de la caldura si traficul intens. Mi-aduc aminte un film in care Michael Douglas a facut praf un cartier din aceste motive.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice