Autor Subiect: probleme acceleratie  (Citit de 5200 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: probleme acceleratie
« Răspuns #10 : 29.Apr.2010, 10:36:48 a.m. »
...nu se mai accelera bine si se manifesta ca si cum ai ramane fara motorina ...
Litrometrul, cit iti indica restul de combustibil in rezervor cind a inceput sa faca figuri ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #11 : 29.Apr.2010, 10:55:40 a.m. »
Daca problema e alimentarea cu motorina, sigur ti-a inregistrat erori masina. Fugi cu ea la orice service suzuki si sa vada ce erori are.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 29.Apr.2010, 11:07:51 a.m. »
au conectato la calculator si totul iesea ok

Offline irimia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #13 : 29.Apr.2010, 10:38:42 p.m. »
prima data a inceput sa faca figuri la intoarcerea din tara prin italia si avea aproximativ 17 000. Dar numa la un drum mai lung imi apare problema;  ati facut careva o calatorie mai mare cum ar fi o calatorie in strainatate saudoar distante mici?

Offline Laurentiu

« Răspuns #14 : 30.Apr.2010, 08:49:40 a.m. »
ati facut careva o calatorie mai mare cum ar fi o calatorie in strainatate saudoar distante mici?
Fenomenul apare doar dupa ce treci o granita !? :)
Ti-a verificat cineva rezervorul de combustibil ???
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline irimia

• Newbie
  • *
« Răspuns #15 : 04.Mai.2010, 01:05:43 p.m. »
Azi am dus masina la atelier; sunt nerabdator sa vad daca data asta imi spune si mie in concret ce se intampla; care e piesa defecta sau se pun din nou sa schimbe tot la nimereala :-/.
acum ca mi-au mai ramas 6 luni de garantie nu ma preocupa prea mult dar dupa ce expira si problema apare si se pun din nou sa schimbe piese.....ma baga in faliment :-O
« Ultima Modificare: 04.Mai.2010, 04:56:01 p.m. de SuzukiClub »

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 04.Mai.2010, 05:06:19 p.m. »
Azi am dus masina la atelier;
Vad ca treci ca gisca prin apa cu cititul posturilor. Daca nici la problema ta nu esti interesat sa afli rezolvarea .................
Masina, nici macar ca un animal ce-l duci la veterinar nu este. Daca tu nu dai toate lamuririle ce-ti sint cerute, de unde sa stie mecanicul din ce punct sa plece cu verificarile ? Cel mai aiurea defect este cind acesta e aleatoriu (cind merge, cind nu merge).
In mare lucrurile sint simple. Nu pot exista decit doua cauze: una electrica sau una mecanica. Cind le iei la puricat este beleaua mai mare caci mai pot fi si combinate.

P.S. Eu ramin la parerea ca de vina este instalatia de alimentare (rezervor; sorb, site etc).
  • Suzuki SX4

Offline irimia

• Newbie
  • *
« Răspuns #17 : 27.Mai.2010, 05:15:42 p.m. »
Nu trec domnule ca gasca prin apa dar poate nu stii ce-i strainatatea sau poate ai impresia ca mecanici slabi sau indiferenti sunt doar in Romania. Ei bine, astia is mai rau ca romanii nostri; de ce? Ieri am adus masina din atelier dupa aproape 3 saptamani in care m-am dus sau am sunat zilnic la atelier si intr-un final mi s-a spus ca problema era de la doua cabluri care duc de la schimbator la cutia de viteza, mi-au pus altele noi, s-au bagat cu masina pe camp sa o probeze or si zgariat-o putin si nu si-au dat seama ca in a 5-a si a 6-a nu intra. M-am dus inapoi la ei si dupa alte 2 zile au adus nu stiu ce manual si le-au reglat dar problema mea veche a ramas, is pana peste cap de ei; acum nici nu stiu daca are rost sa-i mai sun sa le spun ca nu au facut nimic sau ce-ar trebui sa fac..... S i acum te intreb daca problema ar fi de la alimentare de ce doar in a 3-a si a 4-a face urat?
« Ultima Modificare: 27.Mai.2010, 06:47:41 p.m. de hugbear »

Offline Laurentiu

« Răspuns #18 : 27.Mai.2010, 09:39:22 p.m. »
Si acum te intreb daca problema ar fi de la alimentare de ce doar in a 3-a si a 4-a face urat?
Nu tin mite sa fi precizat asa ceva. Ai spus ca doar cind treci granita sau nergi mai mult timp, incep problemele.

In celelalte trepte de viteza (1;2; 5 si 6) ai urcat-o in turatiile treptelor 3 si 4 in care-ti face probleme ? Cum se comporta masina ?

P.S. Te rog incearca sa schimbi culoarea din mesaj (cea de albastru) cu culoarea neagra.
  • Suzuki SX4

Offline irimia

• Newbie
  • *
« Răspuns #19 : 27.Mai.2010, 09:55:31 p.m. »
Multumesc mult Laurentiu mi-ai fost de foarte mare ajutor :pardon:am crezut ca am intrat intr-un club unde iti faci prieteni care incearca sa se ajute reciproc! dar spre dezamagirea mea in loc sa ma ajuti ma critici........ :good:inca o data iti multumesc