Autor Subiect: Cum sa vopsim plasticele din interior  (Citit de 2357 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
Cum sa vopsim plasticele din interior
« : 06.Apr.2010, 01:02:47 p.m. »
Este un pas pe care vreau sa-l fac cat mai repede din simplul motiv ca plasticele din interior s-au facut destul de uratele. Am vazut aici pe forum varianta autocolantului dar eu as prefera totusi o vopsea. Cu ocazia asta poate dau o culoare mai vie. Am vazut ca este un spray pentru plastic Dupli color daca retin bine. Ma gandeam sa aplic si un strat de vopsea cauciucata pe volan. A mai facut cineva chestia asta? Si cam ce culori credeti ca ar merge pentru o suzuka albastra?:D

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Cum sa vopsim plasticele din interior
« Răspuns #1 : 06.Apr.2010, 01:13:31 p.m. »
Cu ocazia asta poate dau o culoare mai vie. .............ce culori credeti ca ar merge pentru o suzuka albastra?:D
Galben :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Gen: Bărbat
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #2 : 06.Apr.2010, 01:25:21 p.m. »
Decat sa le vopsesti, de ce nu aplici un polish ? Ma gandesc ca daca aplici gresit vopseaua risti sa strici de tot aspectul interiorului.

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline >pexic<

« Răspuns #3 : 06.Apr.2010, 01:26:42 p.m. »
plasticele de interior nu sunt "bune" pt revopsit, se zgarie repede vopseaua de pe ele si se crapa.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #4 : 06.Apr.2010, 01:29:57 p.m. »
Eu zic sa incerci totusi o colantare ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #5 : 06.Apr.2010, 02:25:12 p.m. »
Un polish ar fi o solutie dar parca as vrea un pic de culoare in masina:) Din ce am mai citit pe net se pare ca vopseaua asta pentru plastic isi face treaba. Colantarea ar fi o solutie dar nu cred ca se gaseste ceva pe albastru care sa fie si de efect... caci la albastru m/am gandit ca si culoare de interior... sau ar mai fi un orange cum e pe fiatul panda 4x4

Offline miocrl

« Răspuns #6 : 07.Apr.2010, 03:34:23 p.m. »
colantare e greu sa faci pe plastice de forma aia. ar trebui sa netezesti suprafata,ca sa arate frumos autocolantul

cred ca tipul sprayului conteaza mai putin, si mai mult face diferenta pregatirea pt vopsit si mana care vopseste suprafata. daca ar revopsi pe culoarea originala nu ar fi mare problema. insa,daca faci o culoare tare diferita de cea originala,trebuie sa te astepti ca va crapa. pt ca bordul si toate plasticele se intind si se retrag puternic,din cauza ca la -20 de grade se incalzeste masina rapid la 26 si inapoi sau invers cu clima. pe linga asta, o culoare deschisa nu pre e voie sa pui pe bord, pt ca noaptea ai sa vezi reflexia in parbriz. o sa ai impresia ca conduci in ceata mereu. dar albastru cum vrei tu nu cred ca e problema.

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #7 : 07.Apr.2010, 05:27:30 p.m. »
Incercati cu incredere vopsea pentru lexan, e un material folosit in automodelism la carcasele de la caroserii care sunt extrem de flexibile si totusi aceasta vopsea nu crapa. Trebuie folosit primer pt plastic inainte.