Autor Subiect: Dinamic/consum diferit  (Citit de 3841 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kettler

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
  • sx4!
Dinamic/consum diferit
« : 04.Apr.2010, 02:12:51 p.m. »
Masina este un suzuki sx4 1.5.

Acum 1 luna ma facut un drum pe autostrada spre lehliu .... dus la o viteza de 120 constant am reusit un consum de 9-9.4  inntors pe acelasi drum viteza media 135 consum 8.4 ... cu aceasta problema m-am adresat celor de la radacini si mi s-a facut un test de noxe si motor ( parametrii etc ) mi s-a spus ca totul este ok. Bun sa continuam ... masina trage diferit de la zii la zii ... am perioade in care de la 40 la 60 in a 3-a ma da putin pe spate ... si perioade in care ma rog de ea sa urce de la 40 la 60 ... in principiu se simte la orice demaaraj pana si sunetul motorului .... cu aceasta problema am sunat la toti dealeri din buc ... in afara de parametri si noxe nu mi-a zis nimeni ceva diferit, in schimb al sunat la oradea unde mi s-a spus o intrega poveste de posibile probleme de la sonda care trimite informatii buna si functioneaza eronat la catalizatorul care nu mai este  prins cum trebuie si in functie de cum iau gropile se pune sau nu pe pozitie.... as vrea sa stiu si eu daca este posibil acest lucru ( este singurul service care mi-a zis de asa ceva ) , daca mai are cineva probleme similare si daca a fost cineva la oradea ( cum sunt baieti acolo etc ... )

Multumesc anticipat PASTE FERICIT!!!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Dinamic/consum diferit
« Răspuns #1 : 04.Apr.2010, 03:14:59 p.m. »
Nu am sesizat astfel de probleme dar tre sa recunosc ca nici nu am dat prea mare importanta.
Despre cei de la Oradea feedbackul meu este unul pozitiv - mi-am facut prima reivizie la ei.

Te asteptam la o intalnire sa facem teste comparative ;)

Hristos a Inviat!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 04.Apr.2010, 04:08:04 p.m. »
... masina trage diferit de la zii la zii ...
Off Topic: Este al doilea mesaj scris de tine insa cu aceleasi greseli.
In contextul mesajului tau, este vorba de substantivul "zi" si nu de verbul "a zice". Corect ar fi "de la zi la zi".

L.E.

Adevarat a inviat !
« Ultima Modificare: 04.Apr.2010, 04:13:35 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 04.Apr.2010, 06:16:01 p.m. »
nici eu nu am sesizat nimic de genul
doar ca de tot mai multe ori nu imi vine sa mai schimb din a 2-a in a 3-a si ma trezesc pe la 1oo ca nu mai trage... :P

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #4 : 05.Apr.2010, 11:32:50 a.m. »
Off Topic: [...] este vorba de substantivul "zi" si nu de verbul "a zice". Corect ar fi "de la zi la zi".

Tot off topic: Asa e - dar chiar daca ar fi verbul, tot cu un singur i s-ar scrie (eventual zi-i).  :inteligent:
Grow up.

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 05.Apr.2010, 12:10:14 p.m. »
... chiar daca ar fi verbul, tot cu un singur i s-ar scrie (eventual zi-i).  :inteligent:
Intram cu lucrurile prea in amanunt. Nu se cunosc lucrurile simple; ai pretentii la cele mai complicate ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #6 : 05.Apr.2010, 12:40:11 p.m. »
deci. nimeni cu motorul de 1.5 nu a mai intalnit problema asta? adrian_r5 se plange ca nu ii sta turatia constanta la relantiu.

offtopic: nu va puneti la gramatica cu Swithin :P
« Ultima Modificare: 05.Apr.2010, 12:42:02 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline kettler

• Newbie
  • *
  • sx4!
« Răspuns #7 : 05.Apr.2010, 05:04:59 p.m. »
Am inteles. Probleme mai delicate din cate vad. Am vorbit la un service privat sa merg la niste teste in miercurea asta eventual poate ma scuteste de drumul pana la Oradea si ma pot prezenta in Bucuresti cu o constatare la unul dintre service-urile Suzuki ... sper sa se rezolve ceva macar o dinamica constanta daca nu si un consum mai dragut in afara.Legat de gramatica mai gresesti si omu chiar daca de 2 sau de 9 :)) si voi pricinosi.

Toate cele bune!

P.S: poate se planifica o intalnire se ne cunoastem si noi.
P.S2: in legatura cu relantiul :) mie imi tremura masina la relantiu ... la service mi s-a spus ca este normal ... am dubii.
« Ultima Modificare: 05.Apr.2010, 05:10:37 p.m. de kettler »

Offline miocrl

« Răspuns #8 : 05.Apr.2010, 05:36:06 p.m. »
parca esti din bucuresti: vezi intalnirile aici :)
http://www.suzuki-club.ro/forum/intalniri-regionale/intalniri-in-bucuresti/

poate ca problema pe care o acuzi tu e legata de relantiu

Offline kettler

• Newbie
  • *
  • sx4!
« Răspuns #9 : 05.Apr.2010, 06:16:59 p.m. »
nu stiu in ce masura ar putea fi de relantiu ( nu prea ma pricep la mecanica ) mi se pare aiurea ca masina sa nu traga cum trebuie doar din cauza asta .. dar cine stie sa vad ce zic baieti de la service miercuri .....

Intrebare: in trapta a 2-a cand o dati sa zicem la 50 va baga in scaun?   nu lipit da macar senzatia aia nu doar sa creasca viteza si tu sa nu simti nimic fizic.