Salut
Am un Ignis 1.3 benzina din 2005,culoare negru,pe care l-am cumparat in 2008 cu 28000 km la bord(acum are 45000km).L-am cumparat pentru sotia mea,dar deocamdata ea nu nu are nevoie de masina asa ca ma dau eu cu ea.Am cumparat acest model de masina pentru ca stiam ca sunt foarte fiabile.Primul meu job in 2004 a fost la Bosch Car Service Cluj(Proton Auto srl),care atunci era service Suzuki in Cluj.Masinile Suzuki m-au impresionat pentru fiabilitatea lor,desi am inteles de la fostii colegi ca modelele mai noi au cam pierdut la capitolul asta.Dupa parerea mea cel mai mare dezavantaj al Ignisului este suspensia,care "zdrangane" la cea mai mica groapa.Tocmai de aceea am schimbat radiocd-l original cu un MP3 Panasonic,nu puteam sa ascult cd-uri in Cluj pentru ca sareau din 10 in 10 secunde.Alte imbunatari la sistemul audio sunt difuzoare Piooneer fata si spate + subwoofer cu amplificator Magnat.
Momentan merg cu anvelopele de iarna,pentru ca nu sunt hotarat ce sa fac in legatura cu rotile vara.
Ma gandesc si la o instalatie de GPL,pentru ca s-ar putea sa fiu nevoit sa fac naveta de la 25 km.
P.S. nu m-am speriat eu asa usor