Autor Subiect: probleme cu modulatorul fm deoarece priza e foaaarte scurta.  (Citit de 3811 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xplicit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • brasov
Salutare,

Am uitat sa mai trec pe ici dar sper sa nu se supere nimeni. Bineinteles ca am o problema: de fapt nu e cine stie ce dar e inervant sa iti sara melodia cand ti-e lumea mai draga. Am un modulator fm de ceva vreme, si datorita prizei care e scurta modulatoru nu intra cu intraga clema inauntru, iar ca rezultat...la o groapa ceva, uneori din senin....iese afara. Cum ati facut voi daca ati avut modulator pe masina sa fixati oarecum modulatorul de priza aia de la bricheta.am incercat sa iau un spliter care are intrarea mai adanca insa de data asta scoate afar spliterul cu tot cu modulator. I-as pune super glue numa sa stea (la spliter ma refer). Daca aveti ceva sfaturi le astept cu mare drag.

Toate cele bune, la multi ani!
suzuki s cross 1.4  galactic gray cu tabla subtire de conserva....

Offline miocrl

Re: probleme cu modulatorul fm deoarece priza e foaaarte scurta.
« Răspuns #1 : 23.Feb.2010, 02:32:43 p.m. »
:)
probabil ca ar fi fost bine sa iti cumperi un splitter cu fir. si ca sa exagerez.. asa puteai sa prinzi transmitter-ul in loc de capul manetei de schimbator  :notlst:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 23.Feb.2010, 02:44:55 p.m. »
Modulator fm nu am avut. Insa am tinut asta vara in concediu in priza respectiva un splitter in care bagam GPS-ul si detectorul radar, nu mi s-a intamplat sa sara :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #3 : 23.Feb.2010, 04:53:46 p.m. »
Eu am un modulator fm , no name , si pot sa zic ca se tine bine , nu am avut deloc probleme cu el . Sper sa gasesti o rezolvare  :fluier:
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #4 : 23.Feb.2010, 06:40:55 p.m. »
folosesc si eu rar un modulator dar din ce tin minte nu mi-a sarit niciodata,

pe una din lamelele modulatorului sa pui ceva dubu adeziv subtire ar fi o solutie ...asta daca il folosesti mai des

sau

bricheta o poti inlocuii foarte usor sa cumperi alta mai lunga

asa ceva am eu

Offline danker

« Răspuns #5 : 24.Feb.2010, 08:33:03 a.m. »
- http://www.suzuki-club.ro/forum/oferte-pentru-membri/priza-auto-dubla/ .. nu vreau sa-mi fac reclama, ca nu ma imbogatesc, dar daca crezi ca poate fi o solutie....
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline xplicit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • brasov
« Răspuns #6 : 11.Mar.2010, 07:37:46 p.m. »
Multami. eu uitasem sa zic ca am o priza dubla insa care si ea, la randul ei, iese din priza cu tot cu modulator. Ca o solutie gasita:am infasurat modulatoru in zona unde are lamelele acelea cu banda izolatoare si tot cu banda izolatoare am lipit pe pozitie (in priza) modulatoru. Ideea e ca are aderenta mai mare ca banda adeziva apasa modulatoru in jos inspre priza.mai iese da mai rar ~ nu mai sare la gropi. deci e bine.  succesuri.
suzuki s cross 1.4  galactic gray cu tabla subtire de conserva....

Offline LeonardSZK

« Răspuns #7 : 12.Mar.2010, 09:40:19 a.m. »
Daca nu esti fumator poti inlocui bricheta cu o priza. Prizele sunt mai mici in diametru => fixare mai buna.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise