Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 106784 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tony83

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #400 : 11.Mar.2012, 09:33:23 p.m. »
Salutare tuturor posesorilor de sx revin si eu cu un scurt comentariu. Am mai scris inainte tot la acest topic ca imi place sx mult si cand ajung in tara ma gandesc serios sa-mi achizitionez  si eu un sh ,m-am documentat binisor despre ea pe acest  forum dar am citit si pe forumurile ungurilor si am gasit intr-un loc un chestionar cu 35 de intrebari standard despre tot felul posibil si puteu sa adauge si comentariu unde ultima intrebare era daca si-ar mai achizitiona sx sau nu .Am parcurs cu atentie de la cap la coada cam 200 + / - de astfel de chestionare si comentarii.Majoritatea erau multumiti si au raspuns cu da sau  ca si-ar mai lua cu alta motorizare/model mai nou.Am numarat insa si 28  care au raspuns cu NU si la acestia am acordat o atentie mai mare ,dar  lucrul cel mai interesant pe care l-am remarcat e ca nici unul din ei nu a amintit de caseta de directie.Au invocat tot felul de alte motive dar cu greseala sa ma repet nu s-a plans nimeni de caseta de directie desi multi sau plans si la ei de drumuri proaste. Iar cea ce am citit la acest topic imi cam da de gandit la viitoarea decizie pe care o sa o iau cand ajung acasa, adica cum e posibil ca la noi cam toata lumea are problema cu pricina si la vecinii nostrii nu am gasit nici macar o nemultumire referitor la acest subiect.  Sa nu ma inteleaga gresit nimeni ca stiu ,este un lucru foarte suparator sa stai prin servisuri tocandu-ti banii si nervii si cel mai suparator e ca problema apare la km. atat de putini iar daca ai iesit din garantie, piesa cu pricina costa cam mult. Sper ca nu am scris unde nu trebuie si ca nu am suparat pe nimeni cu cele scrise mai sus, iar daca da atunci imi cer scuze anticipat .

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Life is only a daring adventure or nothing at all.
« Răspuns #401 : 24.Apr.2012, 06:12:42 p.m. »
Pot doar să-mi dau cu părerea la întrebarea: de ce ungurii nu se plâng de probleme la caseta de direcţie. Pentru că ei nu au munţi şi drumuri de ţară ca la noi. Eu nu am auzit niciodată cloncănitul cu pricina pe asfalt, ci doar pe drumuri de munte. Deci poţi merge foarte bine cu caseta respectivă şi să nu facă zgomot niciodată dacă foloseşti maşina doar pe străzi. În altă ordine de idei cred că am vreo 5000 de km cu caseta noua şi e linişte în maşină. Şi de când s-a tpoit zăpada chiar am băgat-o prin denivelări şi drumuri rele ca să mă conving. Sper să nu mai revin la topicul ăsta cu vreo problemă.

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Life is only a daring adventure or nothing at all.
« Răspuns #402 : 07.Mai.2012, 09:40:44 p.m. »
Din păcate am revenit mai devreme decât credeam, sau speram. De câteva zile a început din nou să cloncăne. Nu aşa de des ca înainte, dar se aude. O să le dau o veste proastă celor de la service la revizia de 30.000 care se apropie.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #403 : 18.Mai.2012, 08:50:27 p.m. »
Foarte rau ... totusi care ar fi problema la casetele astea ?

Offline Laurentiu

« Răspuns #404 : 18.Mai.2012, 09:51:43 p.m. »
totusi care ar fi problema la casetele astea ?
O bucsa care chipurile ar fi de teflon.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #405 : 20.Mai.2012, 07:19:27 a.m. »
Pentru cei care nu mai au garantie eu zic ca merita incercata confectionarea unei bucse la strung.

Offline Laurentiu

« Răspuns #406 : 20.Mai.2012, 10:36:25 a.m. »
...merita incercata confectionarea unei bucse la strung.
Problema nu e confectionarea bucsei ci cum se poate ajunge la ea.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline xim

« Răspuns #407 : 22.Mai.2012, 05:51:03 p.m. »
am schimbat si eu caseta (~27k) ..pe ultima suta...directia este mai usoara si pare mai legata ...caseta este din lotul pe care cineva pe aici l-a dat ca fiind bun ... 48580-54L50, sper sa fie cu noroc
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline upgrade

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #408 : 29.Mai.2012, 02:17:55 p.m. »
 Salutare.
  Suzuka iese din garantie in iunie, are 3 ani si 35k km. Cod caseta directie: 48580-79J50.  Au fost probleme cu codul asta?
  Am citit ce simptome trebuie sa aiba din descrierea lui Dragos Iancu, dar nu am auzit nimic suspect, insa nici nu ma pricep prea mult la masini  :fluier: Cum recomandati sa procedez? Mai ales ca trebuie sa ii fac si revizia de 3 ani care nu e deloc ieftina.
« Ultima Modificare: 29.Mai.2012, 02:21:09 p.m. de Leutz »
SX4 1.6 GS 4WD Galactic Gray

Offline miocrl

« Răspuns #409 : 29.Mai.2012, 02:53:07 p.m. »
poti sa spui ca bate si ii lasi pe ei sa spuna ca nu bate. e mai bine decat sa le spui sa o verifice si ei sa spuna ca totul e in regula.

mergi la un service de incredere.. pt mine de incredere a fost cel din Oradea.