Salutare tuturor posesorilor de sx revin si eu cu un scurt comentariu. Am mai scris inainte tot la acest topic ca imi place sx mult si cand ajung in tara ma gandesc serios sa-mi achizitionez si eu un sh ,m-am documentat binisor despre ea pe acest forum dar am citit si pe forumurile ungurilor si am gasit intr-un loc un chestionar cu 35 de intrebari standard despre tot felul posibil si puteu sa adauge si comentariu unde ultima intrebare era daca si-ar mai achizitiona sx sau nu .Am parcurs cu atentie de la cap la coada cam 200 + / - de astfel de chestionare si comentarii.Majoritatea erau multumiti si au raspuns cu da sau ca si-ar mai lua cu alta motorizare/model mai nou.Am numarat insa si 28 care au raspuns cu NU si la acestia am acordat o atentie mai mare ,dar lucrul cel mai interesant pe care l-am remarcat e ca nici unul din ei nu a amintit de caseta de directie.Au invocat tot felul de alte motive dar cu greseala sa ma repet nu s-a plans nimeni de caseta de directie desi multi sau plans si la ei de drumuri proaste. Iar cea ce am citit la acest topic imi cam da de gandit la viitoarea decizie pe care o sa o iau cand ajung acasa, adica cum e posibil ca la noi cam toata lumea are problema cu pricina si la vecinii nostrii nu am gasit nici macar o nemultumire referitor la acest subiect. Sa nu ma inteleaga gresit nimeni ca stiu ,este un lucru foarte suparator sa stai prin servisuri tocandu-ti banii si nervii si cel mai suparator e ca problema apare la km. atat de putini iar daca ai iesit din garantie, piesa cu pricina costa cam mult. Sper ca nu am scris unde nu trebuie si ca nu am suparat pe nimeni cu cele scrise mai sus, iar daca da atunci imi cer scuze anticipat .