Autor Subiect: Inchidere imperfecta torpedou  (Citit de 10558 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Inchidere imperfecta torpedou
« : 07.Feb.2010, 12:54:17 p.m. »
- De mai multa vreme am observat ca usita (sau capacul) Torpedoului din bord, se inchide imperfect, adica nu urmareste linia bordului, iar la capatul din dreapta ramane o fanta  cascata un pic si ma enerveaza, acuma fiind frig nu am avut posibilitatea sa aprofundez, dar va intreb , la voi cum este?, sa nu-mi spuneti ca face parte din capitolul : "la toate e la fel"  :dknw:

• Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

Re: Inchidere imperfecta torpedou
« Răspuns #1 : 07.Feb.2010, 01:29:28 p.m. »
Ba da face parte, dar se poate rezolva. Incearca sa pui ceva banda adeziva peste fierul ala in forme de U care tine torpedoul inchis, la mine cred ca ala a rezolvat problema asta, sau incearca sa indoi intr-o directie sa nu lase asa de mult afara. Mai mult nu stiu ce sa zic
« Ultima Modificare: 07.Feb.2010, 01:33:30 p.m. de cobra20 »
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #2 : 08.Feb.2010, 08:48:52 a.m. »
Si la mine sta la fel si zdrangane foarte foarte rau.Dar la fel,am zis sa vina caldura si sa incerc sa ma ocup.
Deci cred ca "asa face toate" :D
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Batranul

« Răspuns #3 : 08.Feb.2010, 10:36:46 a.m. »
... asa face la toate... :D
subscriu...

insa in cateva zile o sa bag la jurnalul de bord niste chestii faine tot din capitolul asa face toate - trebe doar sa fac o captura si un montaj  ;)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #4 : 08.Feb.2010, 06:01:12 p.m. »
si la mine este la fel ,... am incercat sa pun banda pe acel "U" dar se inchide foarte greu si nu rezolva foarte mult situatia, am indoit U-ul si nu se mai inchide bine ... la mine s-a lasat fiindca am foarte multe in el (cand am luat masina era mai putin lasat). Am scos sertarul si am incercat sa il indrept (este indoit sertarul nu de la inchidere) dar fara nici un rezultat, poate daca il fac la cald s-ar putea sa isi revina un pic ...
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #5 : 08.Feb.2010, 09:18:17 p.m. »
asta e categoria toate fac la fel .nici a mea masinuta nu face exceptie.

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 09.Feb.2010, 10:05:56 p.m. »
Nu cred ca ati inteles... Omu' zice ca linia usii nu urmareste linia bordului. Faptul ca "clanta" e proasta, e una (si la toate e la fel), iar faptul ca la danker fanta respectiva este asimetrica, e alta (practic, el are usa stramba). Zic bine, Dane?  :D
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline danker

« Răspuns #7 : 09.Feb.2010, 10:34:04 p.m. »
- Pai poza cred ca este sugestiva, in capatul din dreapta usa este un pic "cascata" ca sa zic asa, intrebarea era daca si la voi arata asa....iar unii colegi si-au dat cu parerea ca ar fi din cauza "clantei" si ca face parte  din capitolul de care ma temeam... " toate e la fel"  eu asta am inteles.  :(
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #8 : 10.Feb.2010, 07:34:27 p.m. »
m-am uitat si la mine... intr-aderar, din capitolul ala face parte, dar nu e clanta de vina, ci usa e stramba la un colt.

p.s. mai bine sufereai in liniste, nu ne mai "deschideai" si noua ochii  :D
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #9 : 10.Feb.2010, 08:23:19 p.m. »
- Pai poza cred ca este sugestiva, in capatul din dreapta usa este un pic "cascata" ca sa zic asa, intrebarea era daca si la voi arata asa....iar unii colegi si-au dat cu parerea ca ar fi din cauza "clantei" si ca face parte  din capitolul de care ma temeam... " toate e la fel"  eu asta am inteles.  :(

si al meu e stramb ... greutatea din el il deformeaza si faptul ca el sta prins doar intr-un punct la mijloc cu un sistem de 2 bani
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..