Autor Subiect: Piese noi si second  (Citit de 24508 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
  • Gen: Bărbat
Re: Piese noi si second
« Răspuns #40 : 09.Mai.2010, 09:30:13 a.m. »
Multumesc de informatie.Da fac rost de datele masinii,macar de le-ar folosi in baza de date,ca nu apare modelul meu pe nicaieri la Suzuki,doar motorul apare la Subaru Justy si la Baleno Estate.In rest,la caroserie... mai nimic >:).Valabil si la alte magazine.Inteleg, e o masina destul de rara prin  tara asta.Inteleg punctul tau de vedere,Trixi. Total de acord,am mentionat mai demult ca nu promovez aceasta firma,nu am nimic de castigat daca as face asta,doar v-am impartasit experienta mea,si bucuria ca nu am dat o caruta de bani pe piesele de care am nevoie :).Desi postul anterior nu imi e adresat,am vrut sa clarific lucrurile. Asa e, oricine poate aplica pt card,primeste niste puncte ce sunt folsite apoi la reducerea pretului comenzii.Dar de atunci, am mai cumparat si nu am primit reduceri. :-?
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline M_TM

« Răspuns #41 : 09.Mai.2010, 06:10:51 p.m. »
Am si eu card la  1x ,tentat in primul rand de faptul ca e firma cu legaturi in Hu. La sfarsitul lui aprilie am cerut oferta e pret pentru distributie.Cerere direct  pe siteul lor.Am primit imediat raspuns ca in termen de trei zile voi fi contactat de un reprezentant.
Nu am fost contactat de nimeni ! Nici macar sa spuna ce le pare rau dar nu pot asigura piesele respective
Ce poate un client sa inteleaga din asta? Poate magazinul din TM sa fie neserios...sau..  :-t
Pentru Timisoara va recomand AutoDemiTrans.Au magazin pe Buziasului .In 5-7 zile piesele sunt la voi. Preturile sunt ok.
« Ultima Modificare: 09.Mai.2010, 06:14:41 p.m. de M_TM »

Offline dexter

• Full Member
« Răspuns #42 : 09.Mai.2010, 09:13:20 p.m. »
Poate"performantele"difera de la sucursala la sucursala.In Buicuresti nu am ce sa le reprosez.Defapt ar fi ceva:nu mai trimit piese de la o sucursala la alta.Gasisem caqpete de bara Suzuki/Maruti la 20 Ron,si celelalte sunt la 46+Ron.Nusunt pe stoc in Bucuresti ci la alta sucursala,dar nu le pot aduce. :( Apropos de card, cat ai asteptat dupa el?

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #43 : 10.Mai.2010, 11:10:42 a.m. »
cardul,approx intr-o luna mi-a venit acasa.cu reducerea iara,daca faci comanda de la un partener UNIX  cu trafic mai mare,beneficiezi de reducere mai substantiala decit aia ce ar trebui sa iti acorda ei ,pe baza cardului.
si da,sunt multi agenti ai lor,care sunt suprasolicitati de dimineata pana seara si nu se mai deranjeaza sa iti raspunda la intrebari pt care ar trebui sa se gindeasca mai mult decit 2 secunde.adevarul este ca,se intelege.merge bine treaba si fara sa mai faca un efort.

dexter,am un amic ,care are swift fix ca al tau.motorul tau nu doar apare la subaru justy.este motor subaru justy.asadar poti sa comanzi cu incredere piese pt motor de pe motorul subaru. ;)

si un mic sfat pt achizitii : cind ai nevoie de piese si ceri oferte din mai multe parti,intrebi pretul,timpul de livrare si eventualele costuri de livrare.cind ai ofertele,faci comparatie intre pret,CALITATE si timp de livrare.pt ca in cazul in care esti grabit,nu prea cred ca iti convine sa stai sa astepti o luna pt o piesa,cind diferenta este mica fata de o alta oferta care iti livreaza in 24 de ore.sincera sa fiu,asta este punctul forte la UNIX.(livreaza repede si gratuit si daca pretul piesei este cu vreo 20 de roni mai mult la o bucata de aprox 150 roni)
...iar cind primiti o oferta suprinzator de buna,asigurati-va,ca piesa este livrabila,pt ca sunt multi agenti ,care gasesc o oferta buna,dar nu se mai asigura,ca piesa aia fizic exista oare undeva in depozit in apropiere sau nu.in multe cazuri,aceste piese foarte ieftine au disparut deja din cauza problemelor prea dese de calitate.

pe linga autonet si unix,la piese stock,cred ca puteti sa va interesati la Sara motors timisoara.din cite am auzit,practica preturi decente si oamenii au deja ceva experienta.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #44 : 10.Mai.2010, 11:14:45 a.m. »
@Trixi
Incearca sa lasi un spatiu liber dupa fiecare virgula sau punct. E mult mai usor de citit astfel.  :)

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #45 : 10.Mai.2010, 11:18:28 a.m. »
imi cer scuze. :) am sa incerc sa postez mai aerisit cind iara ma apuca inspiratia, promit !

Offline dexter

• Full Member
« Răspuns #46 : 10.Mai.2010, 06:33:06 p.m. »
Ai dreptate Trixi,in general, cand am nevoie de o piesa,caut mult inainte sa o cumpar(oferte,termene de livrare, alte costuri).Cand am nevoie de un filtru de ulei insa, ma duic la acea firma si stiu ca are pe stoc,iar pretul e cam 15-16 ron,absolut ok. Motorul G13 BB asa cum am eu, e Suzuki pur sange,iar la Subaru a aparut pe Justy 2001-2003, care nu e decat un Swift 4x4 cu alta emblema.Urmatorul Justy e un Ignis cu alta bara fata. Deci cand am luat filtrul de ulei acum 3 saptamani am cerut de Justy '01-'03 pt ca la Swift batea vantul. Sa dea Domnul sa nu am nevoie de alte piese decat consumabile,pivoti si bucse. La Bucuresti,sunt putine piese pt Swift 4 si ei au cel mai bun raport pret/calitate  si au si stoc. La Ingaraj.ro listele sunt cuprinzatoare dar cu livrarea.... prost,avem colegi de forum care au comandat la ei cu talonul in fata si s-au trezit cu alte piese. Autokarma are ceva piese dar calitatea mi s-a parut indoielnica.
 Tot in domeniu: nu ma arde tare nevoia,dar caut o bara fata inferioara si o capota pt Swiftul meu, dar nu gasesc nicaieri modelul asta. Daca te intalnesti cumva cu vreuna din ele,poate imi dai si mie de veste. Multumesc.

Toate bune.
« Ultima Modificare: 10.Mai.2010, 06:39:08 p.m. de dexter »

Offline popescu_razvan90

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #47 : 14.Mai.2010, 08:34:55 p.m. »
Salut,

M-ar interesa si pe  mine carcasa exterioara oglinzii din dreapta , Bucata de plastic care acopera oglinda si este de aceiasi culoare cu caroseria.

Astept raspunsul tau,

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #48 : 14.Mai.2010, 08:41:37 p.m. »
Model, an?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #49 : 20.Mai.2010, 12:19:07 p.m. »
o oglinda completa ,manuala ,este in jur de 100 de ron la toate modelele. plasticul acela ,eu nu am surse de unde as putea lua separat.
daca nu l-ai pierdut,fiind din plastic se poate lipi. daca l-ai pierdut e mai grav,dar trebuie sa stii ca in mod cert nu vine vopsit pe culoare. fiind o piesa, care nu a mai fost vopsita, costa putin mai mult sa fie vopsit in culoarea caroseriei.
cel mai bine ar fi ,daca ai putea gasi second.desi,banuiesc ca nu o scoti sub 50 de roni,faci economie la vopsit.(parere personala)