Autor Subiect: Piese noi si second  (Citit de 24512 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bobu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
  • Gen: Bărbat
Re: Piese noi si second
« Răspuns #30 : 03.Apr.2010, 11:13:04 a.m. »
Dinacela de SSS. Ma costa mai mult vopsitul decat eleronul:))

Offline miocrl

« Răspuns #31 : 03.Apr.2010, 11:55:27 a.m. »
cred ca rezolvam noi cu vopsitul cumva. dar nu cred ca la Sara :P

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #32 : 03.Apr.2010, 01:43:23 p.m. »
Dinacela de SSS. Ma costa mai mult vopsitul decat eleronul:))
ultima oara cind am auzit,era cred ca 70 de euro.

Offline Bobu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #33 : 03.Apr.2010, 02:23:45 p.m. »
iti dai seama ca nu il vopseam la sara:))

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #34 : 11.Apr.2010, 09:28:22 p.m. »
Pentru piese noi, in cazul swift-ului meu, am gasit ca furnizor firma UNIX,din Ungaria care are 20 de reprezentante in Romania,unde am gasit si piese originale,cu codurile OEM Suzuki,si piese aftermarket, toate la preturi bune.Piesele originale Suzuki,in general au preturi foarte mici in comparatie cu preturile de la dealeri.Bineinteles,exista si exceptii,unele preturi fiind aproape egale.Eu am mai cumparat de la ei placute de frana anul trecut,cand lucram in aceeasi curte cu ei(Viilor 14,S5 care este),su un depozit imens si daca nu au piesa vine a doua zi cel tarziu.Acum mi-am comandat bielete de directie si capete de bara originale pt ca erau cele mai ieftine. Au si magazin online,iar daca nu gasesti exact ce-ti trebuie,suni si iti aduc.  Nu doresc sa fac reclama acestei firme si nu am niciun interes in directia asta,insa sunt multumit de serviciile lor,si doresc sa ajut cum pot comunitatea Suzuki din Romania :) Sper sa va fie de folos www.unixauto.hu. intrati si dati click pe steagul Romaniei.Exista si www.unixauto.ro dar imi da cu eroare in momentul asta.
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #35 : 12.Apr.2010, 02:40:29 p.m. »
O informatie foarte utila :) Multumim @dexter!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline dexter

• Full Member
« Răspuns #36 : 13.Apr.2010, 06:45:35 p.m. »
 Salutare. In continuarea celor relatate mai sus, azi am si confirmarea ca piesele comandate online sunt la magazin,mai mult, am si un discount de vreo 20% :D.Probabil pt ca mi-am facut card de puncte la ei(gratis).Pana acum sunt megamultumit :good:.

Post Merge: 13.Apr.2010, 07:30:26 p.m.
Ah,am uitat sa va spun ca site-ul unixauto.ro e optimizat pt Internet Explorer 8,dar oricum da eroare dupa 20minute.Merge vizualizat si cu Mozilla dar cam greu. Acelasi luru valabil si pentru unixauto.hu.
« Ultima Modificare: 13.Apr.2010, 07:30:26 p.m. de dexter »

Offline MND

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #37 : 04.Mai.2010, 11:35:30 p.m. »
Intradevar piese de la unix sunt foarte avantajoase, daca aveti intrebari sau nelamuriri ma puteti contacta si va pot ajuta cu piese aftermarket......apropo cine nu are card la unix sa vina la mine:P sa ii fac. Va astept

Offline dexter

• Full Member
« Răspuns #38 : 06.Mai.2010, 09:16:00 p.m. »
Pai am uitat sa te intreb aseara,dar am aplicat pt card de vreo luna,un coleg de-al tau mi-a zis ca vine prin posta din Ungaria,sa astept. Asa o fi?

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #39 : 07.Mai.2010, 09:20:49 a.m. »
de la Cluj vine.absolut oricine poate aplica pt card de pe pagina lor,insa in afara de faptul ca ei in asa fel fac rost de datele tale si de al masinii,nu vad nici un avantaj.poate atat,ca in cazul in care cumperi pt masina ta,ei scot datele tale din baza lor de date.altfel ,de "reducerea" aia beneficiaza oricine care face comanda la ei.

avantajul lor este ca livreaza fara supracost,si de obicei in 24 de ore,pt ca reteaua lor este pusa bine la punct si au un trafic mare...insa,in cazul in care nu esti in criza de timp,merita sa te uiti mai bine pe piata si sa stai dupa o comanda din alta parte.cea mai rationala alegere,totusi este autonetul.

rugamintea mea este,ca sa intelegeti ca TOTI ne ocupam oarecum cu piese,sau avem cel putin o cunostinta care se ocupa.incercati ,va rog frumos sa mentineti tonul informativ aici pe topic.(fara promotii)
multumesc frumos.
postul nu este adresat lu' dexter.