Autor Subiect: Idee....costisitoare Martie 2010 - Salonul Auto de la GENEVA 2010  (Citit de 19498 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cristi (XTI)

Re: Idee....costisitoare Martie 2010 - Salonul Auto de la GENEVA 2010
« Răspuns #20 : 17.Ian.2010, 05:25:18 p.m. »
O să vin şi eu cu un răspuns când ajung acasă, că e ceva mai mult de scris. Deocamdată mă mai joc cu Jimny prin zăpada de la Cota 1400. :) Propun ca detaliile concrete să le discutăm prin mesaje private. Cine mai doreşte să se alăture ştie de-acum coordonatele.
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #21 : 17.Ian.2010, 06:54:34 p.m. »
Propun ca detaliile concrete să le discutăm prin mesaje private. Cine mai doreşte să se alăture ştie de-acum coordonatele.

Fiind, cred eu, tot o intalnire a membrilor clubului Suzuki, ca si celelalte, nu inteleg de ce detaliile concrete sa nu fie discutate in fata tuturor. Cine doreste sa se alature nu stie decat niste propuneri legate de perioada, traseu. Dar mai sunt multe de discutat.
Eu propun sa discutam AICI si mai departe, asta in cazul in care nu se doreste a fi o intalnire la care sunt bineveniti numai anumiti membri ai forumului.  :angel:

SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #22 : 17.Ian.2010, 09:05:12 p.m. »
  :clap: :clap: :clap:  pt. cei care vor sa mearga la Geneva ...

Eu insa ramin la varianta de care scriam aici.

Ma rog ... "ramin" e un fel de a spune, treaba nu e hotarita 100 % ... da' e un plan pt. vacanta din 2010 ... o vacanta mai de toamna pe undeva prin zona Parisului cam in perioada salonului. Iar pt. vara ... un plan ar fi sa mergem citeva zile la Praga la editia ceha a Sonisphere. Daca avem timp asociem si cu AC-DC din 18 iunie si Bon Jovi din 16 iunie de la Paris ... (cind spun "avem timp", evident ma gindesc la vorba englezului "time is money" ... pt. ca, vorba cui zicea asa,  "banii vorbeste")
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 17.Ian.2010, 09:27:41 p.m. »
offtopic:
Domnule @adrian_r5 foarte, foarte frumos! Si Praga dar si Parisul ;) Felicitari! :good:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #24 : 17.Ian.2010, 09:51:38 p.m. »
offtopic:
 Felicitari! :good:

... la fel de "offtopic" - sa nu zicem "hop" inainte de a sari  >:D<  (sau felicitarile erau doar pt. idee  :-/ )
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #25 : 17.Ian.2010, 10:38:17 p.m. »
Vă rog frumos... Nu mă suspectați de secretomanie sau de vreo atitudine conspiraționistă!  :fluier:

Ideea mea era să existe ceva clar cât de cât, pentru că sigur n-o să ne iasă din prima planul perfect și există riscul să umplem câteva pagini cu dezbateri.  ;)
Însă, gândind un pic la rostul forumului, e mult mai bine să ne spunem opiniile, pentru că așa vom putea primi feedback de la ceilalți și vom putea alege cele mai bune idei. Se pare că mai am multe lucruri de învățat în privința forumurilor și comunităților semi-virtuale.  :pardon:

Now let's get back to the topic:

Despre 01-05.mar... plecăm direct de la Sibiu, de la întâlnire? E drept, ar fi destui km economisiți la dus.  ;)
Apoi la cei 2150km care ies din adunare, eu zic să mai pui 10% rezervă. Cam atât e minimul cu care cresc excursiile mele, calculate cu oricare dintre software-urile sau site-urile de profil.
24h pentru 2400km... Nu e posibil - avem vreo 600km fără autostradă, prin România... Eu am făcut Lausanne - București și au fost cam 2300km, în 2 zile (nu foarte pline, totuși).

Apoi, să zicem că plecăm pe 1 și ajungem pe 3 martie. Salonul se deschide pe 4. Să mergem chiar în prima zi?  :-/ A, da - mergem în prima zi, să luăm pungi și pixuri și cataloage și baloane și ce-or mai da oamenii ăia pe acolo...  :D

Ok, am și glumit. Dar... haideți să punem mai întâi de acord intervalul. Eu, dacă știu de pe acum, pot să îmi aranjez cam oricum atunci. Așadar... let the people speak!  :inteligent:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 17.Ian.2010, 10:44:31 p.m. »
1.03-5.03.2010, daca plecam din SB (nu m-am gandit la aceasta posibilitate, pentru ca eu tre sa viu acasa...sa-mi duc consoarta) cu siguranta se pot face in intervalul descris mai sus. Nu vreau sa fiu GICA contra cu tine, dar in general (99% din situatii) itinerariile facute de mine au fost realiste.
Hai sa-l discutam. Care dintre distantele de mai sus nu sunt frezabile?
Citat
Bucuresti - Cenad ~630km ora 22:30
(3 opriri de 15min pentru pipi si poze)
Asta-i problema nu? Ca reper am avut mediile personale de pana acum (Bucuresti - Cenad)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #27 : 17.Ian.2010, 10:51:24 p.m. »
Știi care e de fapt problema cu timpul? Faptul că vom fi mulți. Cu o mașină și 2 oameni, merge fără probleme.
Dar cu mai multe, apar diferite întârzieri. Nu neapărat voite.
Hai să mergem aproximativ pe ce ai spus, eu le-am citit pe toate și pot fi făcute așa. Doar că va trebui să mergem destul de alert.

Deci plecarea va fi din București. Asta e clar.
(De fapt, nici eu nu pot pleca de la întâlnire direct, pentru că acolo voi fi cu Jimny.)

01 martie e luni. Traficul intens va fi dimineață. După-amiază se mai liniștește, dar nu devine chiar lejer. Eu aș pune 8 ore, de la plecare până la sosire. Dar... pe care rută?

Offline krantz

« Răspuns #28 : 18.Ian.2010, 08:44:40 a.m. »
Mai eram si eu pe aici....si parca m-as oferi sofer de rezerva ;)

1. Suzuki SX4 - cristyyy2003, locuri libere 3
2. ????? - Cristi (XTI), locuri libere ?
3. SX4 - Suzika, locuri libere 3
4. krantz

PS: as adera la propunerea lui Cristi (XTI) de a ne incadra in max. 9 zile....
« Ultima Modificare: 18.Ian.2010, 08:50:09 a.m. de krantz »
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #29 : 18.Ian.2010, 09:07:22 a.m. »
interesanta si tentanta destinatie...  din pacate nu pot sa ma alatur  :(

va doresc drum bun si nu uitati aparatul foto, pentru primele poze cu Duster :)