Vă rog frumos... Nu mă suspectați de secretomanie sau de vreo atitudine conspiraționistă!

Ideea mea era să existe ceva clar cât de cât, pentru că sigur n-o să ne iasă din prima planul perfect și există riscul să umplem câteva pagini cu dezbateri.

Însă, gândind un pic la rostul forumului, e mult mai bine să ne spunem opiniile, pentru că așa vom putea primi feedback de la ceilalți și vom putea alege cele mai bune idei. Se pare că mai am multe lucruri de învățat în privința forumurilor și comunităților semi-virtuale.

Now let's get back to the topic:
Despre 01-05.mar... plecăm direct de la Sibiu, de la întâlnire? E drept, ar fi destui km economisiți la dus.

Apoi la cei 2150km care ies din adunare, eu zic să mai pui 10% rezervă. Cam atât e minimul cu care cresc excursiile mele, calculate cu oricare dintre software-urile sau site-urile de profil.
24h pentru 2400km... Nu e posibil - avem vreo 600km fără autostradă, prin România... Eu am făcut Lausanne - București și au fost cam 2300km, în 2 zile (nu foarte pline, totuși).
Apoi, să zicem că plecăm pe 1 și ajungem pe 3 martie. Salonul se deschide pe 4. Să mergem chiar în prima zi?

A, da - mergem în prima zi, să luăm pungi și pixuri și cataloage și baloane și ce-or mai da oamenii ăia pe acolo...

Ok, am și glumit. Dar... haideți să punem mai întâi de acord intervalul. Eu, dacă știu de pe acum, pot să îmi aranjez cam oricum atunci. Așadar... let the people speak!