Autor Subiect: tractiune swift  (Citit de 3712 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
  • Gen: Bărbat
Re: tractiune swift
« Răspuns #10 : 17.Dec.2009, 01:11:41 p.m. »
nu merge... am incercat. patineaza. indiferent ca incerc tiptil sau tare. a inceput sa miroase a ambreiaj. sau cauciuc ars. in fata am 20 cm... nu prea am cum sa-i fac nici balans.  :D
« Ultima Modificare: 17.Dec.2009, 01:13:17 p.m. de kalli »
swift 1.3 GLX

Offline Leutz

« Răspuns #11 : 17.Dec.2009, 01:21:06 p.m. »
Pai daca ai lua in calcul timpul cat ai postat si citit replici pe forum, plus pozat si upload imagine ... ai constata ca dotat cu un simplu faras ai fi terminat deja de dat zapada din spatele masinii si acum erai demult pe drum.

Daca totusi ti se pare complicata metoda asta, poti sa chemi 1 - maxim 2 amici o luati din spate si-i scoateti fundul in afara 1 metru, cat sa poti iesi un spatele.

Daca si metoda asta ti se pare complicata, atunci da-mi un P.M. Cunosc un tip care poate aplica singur metoda din urma (pe vremuri, pe la 18 ani isi muta singur spatele Daciei 1300, PE ASFALT. Acum are 28 si e mult mai antrenat). Astfel, poti sa-ti bei cafeua linistit si sa faci poze de la balcon cum masinuta se dezparcheaza singura.

Your choice. Cheers !!

P.S.
Nu numai Swiftul trage cu ambele roti de pe punte. Eu chiar as risca sa afirm ca toate masinile fac asta  :pardon:  
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #12 : 17.Dec.2009, 01:27:17 p.m. »
pai degeaba sunt roman...??? evident ca in timpul asta as fi rezolvat problema. dar... sa muncesc... eu...??? astept sa-mi rezolve altii problema. si daca nu o rezolva o sa gasesc sa dau vina pe cineva (nu pe mine, normal).
glumesc. nu mai am de mers azi nicaieri cu masina. o sa ies mai incolo sa scobesc zapada de sub roti. dar nu strica putina gimnastica intelectuala...
« Ultima Modificare: 17.Dec.2009, 01:29:58 p.m. de kalli »
swift 1.3 GLX

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 17.Dec.2009, 01:33:07 p.m. »
sa muncesc... eu...??? astept sa-mi rezolve altii problema.
La 112 sau la politia circulatie si vin baietii cu platforma urgent. :P
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #14 : 17.Dec.2009, 01:35:44 p.m. »
nici sado-masochist nu-s...
swift 1.3 GLX

Offline BXXENL

« Răspuns #15 : 17.Dec.2009, 06:38:24 p.m. »
Yep, la toate masinile fara diferential blocant face asa. Daca ridici pe cric masina (o roata in aer) si o bagi in viteza si ii dai cat gaz vrei tu, ai sa vezi ca se invarte doar roata ridicata in aer. Da vezi sa nu iti prinzi degetele sau sa cada de pe cric masina cand faci asta!!!

Roata neatacata va primi mai multa putere si aia a fost.  Daca o roata pierde aderenta, toata puterea se duce la ea si acolo ramai daca nu ai inertie sa depasesti portiunea aia dificila.
  • SX4 1.5
Alex