Si a trecut, s-a incheiat, gata, tot ce-i frumos se termina repede.
Orice intalnire de acest gen, incepe obligatoriu (si se termina) cu drumul la si de la locatia de intalnire.
Macar unul , daca nu ambele, la noi trebuie sa fie dificile, ca asa e la noi.
4 ore 253 de km, chiar daca am avut zone unde "am tras" chiar si cu 160, chiar daca am taiat si pauza de cafea, atat se poate in Romania!
Am gasit totusi loc de parcare in fata hotelului(si asta e problema, dar am avut noroc) si loc la masa, care era planificata pe la 19,30 si noi am ajuns pe la 20.
Mancarea ok, plus un tort mare cadou din partea hotelului! Frumos din partea lor!
Au avut loc ceva schimburi de tuica cu whisky si coniac finalizate cu un somn binemeritat.
A doua zi a inceput cu m.d. si apoi un traseu off road prin padure, drumuri jalnice din piatra si pamant, cred ca cel mai hard facut pana acum, dar asta a fost tot farmecul. Traseul a durat vreo 6-7 ore si aici s-a vazut priceperea fiecaruia in a aborda astfel de drumuri. Nu mai detaliez, dar in final s-a terminat cu bine si toata lumea a fost incantata si a revenit la hotel.
A urmat cina festiva cu tortul aniversar precum si sarbatorirea colegului nostru Mihai Fatu, cu un al doilea tort, care a implint un numar important de primaveri.
Deci ziua de Sambata s-a incheiat, numai ea stie cand...

A urmai Duminica cu m.d., pregatirile de plecare, parasirea locatiei si surpriza zilei : tot 4 ore am facut pe drum, dar de data asta am avut si o pauza de cafea, o pauza de alimentare(9,99lei) si popas la o spalatorie pentru a reveni la culoare.
Una peste alta, intalnirea a fost extraordinara, adica: gazde perfecte, oameni frumosi, ne-am distrat, traseu off road excelent, plin de adrenalina, aer curat de munte, deci ce altceva ti-ai mai dori ?!
Probabil inca o intalnire, nu?
Voi incarca si foto, dar acum sunt obosit !

LA MULTI ANI SCR !
LA MULTI ANI MIHAI !