@Leutzu, dacă organizezi întâlnirea sub egida SCR, frumos ar fi să pui în listă măcar câte un @username al forumului pe fiecare linie. În felul acesta pot fi atrași și membrii activi la viața forumului pe site, nu doar cei de circuit închis pe Whatsapp sau Facebook, care scriu pe forum o dată pe an. Apreciez însă că măcar tu ți-ai trecut ID-ul.
@gabineg va explic eu cum sta treaba, ca sa se inteleaga ca nu este rea-vointa, ci doar neputinta:
Acum cativa ani, din cei care ne intalneam la aniversarea clubului am decis sa ne intalnim mai des decat odata pe an si pentru asta s-a facut un grup de whatsapp pentru a comunica mai usor.
Din acest grup exista pasionati de excursii, o parte se intalnesc mai des, cei care s-au adaptat mai bine unii cu altii, iar acum s-au hotarat sa faca si intalnirea aniversara.
Din acest grup, din care fac si eu parte, sunt foarte multi care nu sunt membrii SCR, au intrat pe parcurs in grup, evident au Suzuki, dar n-au nickname, iar
@Leutzu intra el insusi destul de rar p-aici si n-are cum sa-i stie pe cei de pe forum.
Eu personal ii apreciez initiativa!

Daca ar fi sa facem o lista normala, cred ca ar arata cam asa :
1.
@gabi males (2 pers)
2. Mihai Fatu(2 pers)
3. Lili(2 pers)
4. Catalin(2 pers+copil)
5.
@Leutzu (2 pers.+copil)
6.
@NicNic 7.
Pentru cei care vor mai multe detalii, fiindca eu am fost si cu grupul si in afara grupului in aceasta locatie, pot sa va spun ca la Hotel Regia camerele sunt decente, curate si la un pret corect.(vezi pe site-ul Regia)
Restaurantul este bun, se gateste bine si la preturi normale.
La aceasta locatie am ajuns in urma recomandarii colegului nostru
@Seby25, motiv pentru care ne-am ales cu un "bonus" : excursie de o zi in off road in imprejurimile Olanestiului, care, credeti-ma ca "face toti banii", concret am mers prin zone absolut superbe dar si accesibile pentru Suzuki-urile noastre.
Un alt "bonus" este faptul ca il avem printre noi pe Mihai Fatu care lucreaza la DAB Auto/Dealer Suzuki si care va poate raspunde la intrebari legate de preturi, oferte Suzuki, programari in service, drive-test, etc.
Programul intalnirii de regula este cam asa :
Vinerea este cazarea, masa de seara;
Sambata : mic dejun, se face traseul off road, popasuri si sedinta foto si seara masa festiva;
Duminica: mic dejun si apoi eliberarea camerelor.
Cine doreste sa participe se inscrie pe lista pe care o posteaza cu copy-paste in acest topic, se stie.
Predau legatura la
@Leutzu .