Autor Subiect: Navigatie si camera marsarier  (Citit de 161 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Xydmy96

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Femeie
    • Bucuresti
Navigatie si camera marsarier
« : 01.Mai.2026, 02:53:15 p.m. »
Buna! Am o Suzuki Vitara 2020 si intentionez sa ii pun navigatie si camera marsarier. Am sunat la reprezentanta si mi s-a spus ca daca nu a plecat din fabrica direct cu navigatie, masina nu e compatibila si trebuie schimbata unitatea cu totul care costa 1.000 de euro. Intrebare: pot sa ii achizionez o navigatie si camera marsarier aftermarket si sa o pun la un service? Daca da, exista vreun risc? A pus cineva din alta parte si nu de la Suzuki? Multumesc!
  • Suzuki Vitara

Offline Laurentiu

Re: Navigatie si camera marsarier
« Răspuns #1 : 01.Mai.2026, 03:20:16 p.m. »
Am o Suzuki Vitara 2020 si intentionez sa ii pun navigatie ... masina nu e compatibila si trebuie schimbata unitatea cu totul care costa 1.000 de euro.
Nu e mai usor si economic sa montezi o astfel de navigatie: https://carsync.ro/products/carplay-portabil-26cm?variant=54473713320285&country=RO&currency=RON&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&tw_source=google&tw_adid=&tw_campaign=21338017601&tw_kwdid=&gad_source=1&gad_campaignid=23005579177&gbraid=0AAAAA9wslM6owyQAaMMlfceyYo8kIL1qx&gclid=CjwKCAjwntHPBhAaEiwA_Xp6RsCH2uA1SIBzfnLytanJI6p-fxx_1OSsao_9UIFzZPZFb9INT34lIhoCGqIQAvD_BwE

Montajul, ca sa nu pierzi garantia navigatiei, il faci la un atelier indicat de cei de unde achizitionezi aparatul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Hoinar

Re: Navigatie si camera marsarier
« Răspuns #2 : 02.Mai.2026, 11:37:06 a.m. »
Sunt navigatii dedicate, gasesti pe net, se asigura si montajul gen ca cele de la Edotec. Nu merge pe variante ieftine, vor merge lent, vor sacada si iti vei manca nervii cu ele. O varianta decenta o sa te duca de la 2500 RON in sus + montaj.

"Chestile" alea la 399 ai sanse sa vina cu multe probleme ultetioare, mai ales din instabilitate se software.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Ex. Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: gabineg