Autor Subiect: Oglinda Stanga (sofer)  (Citit de 879 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_balan

Oglinda Stanga (sofer)
« : 02.Mar.2026, 10:59:44 a.m. »
Salutare!
Se pare ca oglinda (sticla) de pe partea soferului a decis astazi de dimineata sa paraseasca, in mers, locul ei si s-a facut tandari.
Problema cea mai mare e ca nu gasesc sa cumpar varianta pe care o am eu pe masina, respectiv incalzire si unghi mort.
La dezmembrari (4 sunate) nu am gasit .
Am gasit doar pe original si are pretul fabulos de 800 lei (doar sticla) .
Daca cineva s-a mai intalnit cu o problema de genul as fi foarte recunoscator pentru ajutor.
am lasat si poza ca sa fie explicit ce s-a intamplat.

Multumesc,
Adrian B.
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT

Offline adrian_balan

Re: Oglinda Stanga (sofer)
« Răspuns #2 : 02.Mar.2026, 07:09:24 p.m. »
Am cautat in lung si lat si pe toate chinezariile posibile.
Niciunul nu are cu blind spot (nu trece lumina prin sticla), desi au acel decupaj pentru sistem.
Doar pe original pana acum.

Offline enicky

« Răspuns #3 : 02.Mar.2026, 07:53:29 p.m. »
  Asta se mai intampla si din cauza unora care trag cu mana de oglinda sa-si vada sprancene, fard, etc. Eu personal am vazut fenomenul, mai ales daca parchezi in drumul unor liceiene....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline adrian_balan

« Răspuns #4 : 03.Mar.2026, 05:56:53 a.m. »
Nu cred ca despre asta era subiectul...eu nu mai am varsta unui copil de liceu, nu am copii la liceu, iar masina nu a fost parcata langa liceu.

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #5 : 03.Mar.2026, 12:14:19 p.m. »
Chiar daca e scumpa, la prima vedere, eu iti recomand sa mergi pe original. Temu si toate astea poate sunt mai ieftine dar vin cu : incompatibilitati + calitate proasta. Nu zic ca o sa nimeresti chiar tu asa ceva dar zic ca probabilitatea este ff mare. Dezmembrari ? Da , daca gasesti ! Oem de la un producator cunoscut, iarasi da, dar in lipsa acestor variante...
Am avut si eu probleme cu oglinda, la mine nu are blind spot si tot orginal am luat pana la urma si e exact ce trebuie.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline adrian_balan

« Răspuns #6 : 03.Mar.2026, 01:12:24 p.m. »
Am comandat astazi OEM.
Doar intr-un singur loc (dezmembrari) am gasit oglinda cu totul in ea (blind spot, motoras, incalzire), dar vinde cu tot, pretul este dureros.
Vedem ce se intampla maine cand vine piesa noua comandata.