....Iar AI-ul ăsta e făcut după chipul si asemănarea omului, deci .... la final o să o dea de gard urât de tot .... 
Este perfect adevarat ca "de munca se poate muri, dar de lene, nu!" si sunt cazuri concrete chiar la noi, ultimul fiind o doctorita din Cluj si alta din Buzau, decedate in timpul garzilor, pe care nu cred ca AI le-ar fi putut ajuta, dar da, Ai te ajuta cu numeroase info pe care le-ai "pierdut" la momentul oportun in diferite stadii de pregatire, astfel incat sa iesi "basma curata" din diferite situatii, dar in acelasi timp poate "să o dea de gard urât de tot", ca de, e facut tot de om.
Iar cazul prezentat chiar nu e singular, eu stiu vreo doua zone unde se intampla acelasi lucru, refuza angajarea. Bine, aici cred ca are si statul o vina prin acordarea de ajutoare in mediul rural, care daca n-ar exista, beneficiarii lor si-ar pune imediat curu la munca.
Aceeasi poveste este si cu pensiile=ajutor social pentru cei care au lucrat aproape toata viata la negru, sau n-au lucrat deloc si acum primesc lunar 1280lei si unul cu 30 de ani vechime primeste 2000 de lei.
Ca sa nu mai spun ca in viitor sunt convins ca acest AI v-a rade efectiv multe profesii si implicit locuri de munca.
Cat despre muzica, n-o ascult pe un forum auto, iar pana la cei cu inteligenta nativa eu m-as gandi ce sa facem cu multimea de analfabeti functionali care ne bantuie la tot pasul ! Dar poate o rezolva AI-ul, cine stie... !