Autor Subiect: Service Suzuki - Reprezentante sau Multimarca  (Citit de 179 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Corsarul

Service Suzuki - Reprezentante sau Multimarca
« : 19.Iul.2025, 11:21:29 a.m. »
Salutare, nu am gasit nimic referitor la service-urile unde ne intretinem masinile si parerile fiecaruia despre ele in functie de cum si-au rezolvat problemele vs preturi. Aici cred ca putem sa facem recomandari sau nu pentru locurile de intretinere a masinilor pentru a nu se lovi si altii de aceleasi probleme daca cei din service nu stiu sa isi pastreze clientii.
Eu de cand am Ignis il intretin doar la reprezentanta DAB Autoserv, de care nu prea am multe sa ma plang deoarece au fost pana acum ok cu interventiile chiar daca preturile sunt cele de reprezentanta, adica destul de mari. Ce am insa o problema in ultima vreme la ei este politica de service pentru care refuza sa lucreze la masina daca soliciti anumite imbunatatiri, Un exemplu care il am de curand a fost montarea senzorilor de parcare pe spate si lampa in portbagaj de legat la instalatia electrica pentru care au refuzat sa o faca. Am comandat o lampa de portbagaj din China si am montat-o la locul ei dar nu stiu unde sa duc firele pentru a fi functionala. Pentru lucrari postgarantie nu as recomanda reprezentanta DAB de exemplu

Sper sa gasesc si alte pareri despre service-uri sau recomandari intretinere Ignis in garantie/postgarantie.  :good:
  • Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP - februarie 2018 / Skoda Kamiq 1.5 TSI 150CP - iunie 2023
Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP / Skoda Kamiq Style 1,5 TSI
Blue Neon, dual camera brake support (DCBS) / Blue 150CP

Offline Laurentiu

Re: Service Suzuki - Reprezentante sau Multimarca
« Răspuns #1 : 19.Iul.2025, 12:19:20 p.m. »
1. ... refuza sa lucreze la masina daca soliciti anumite imbunatatiri, Un exemplu care il am de curand a fost montarea senzorilor de parcare pe spate si lampa in portbagaj de legat la instalatia electrica pentru care au refuzat sa o faca.
2. Am comandat o lampa de portbagaj din China si am montat-o la locul ei dar nu stiu unde sa duc firele pentru a fi functionala.
1. Cred ca se feresc sa execute lucrari la instalatia electrica. Foarte multe cazuri de masini incendiate din cauza instalatiilor electrice originale care sint dimensionate la limita maxima. O suplimentare de consumatori, solicita instalatia.

2. Ar trebui sa o alimentezi in paralel pe circuitul de plafoniera.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Service Suzuki - Reprezentante sau Multimarca
« Răspuns #2 : 19.Iul.2025, 01:10:50 p.m. »
Service-urile de reprezentanță fac uneori upgrade-uri (prize și lampă in portbagaj, alimentare camere de supraveghere), doar dacă sunt plug-and-play sau se conectează prin papuci pe slot-urile existente.

Și le plac piesele de origine sau de marcă, nu chinezării no-name.

Mie mi-au montat priza in portbagaj (Suzuki genuine) și camera Viofo. Și senzori de parcare OEM, în preistoria mașinii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice