0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu stiu daca se poate folosi astfel de inregistrare ca sa dovedesti data ecrta a schimbarii/anularii DPF-ului.Pentru ca asa cum a fost inregistrata data la momentul presupusei modificari, la fel de bine putea sa fie efectuata o inregistrare fictiva de data.
In plus, banuiesc ca in actele de vanzare nu scrie despre existenta sau inexistenta DPF.Cel mult, masina avea ITP valabil, adica ar fi fost in regula dpdv tehnic ...
Imi pare rau pentru pacaleala suferita de tine.Dar daca iti place masina, poti sa o pastrezi si sa ii montezi un DPF corespunzator.
Imi amintesc cu nostalgie ce scenă mi-a facut mie patronul reprezentanței din Debrecen când l-am rugat sa-mi monteze bulbarul omologat în UE
Masina e ok, doar ca nu stiu unde pot monta un DPF. La reprezentanta nu vor sa se bage la software iar pe OLX am gasit doar servicii de anulare DPF, nicidecum de re-adaugare. M-ar ajuta orice recomandari din Timisoara sau chiar pe o raza de 200km.
Incearca la firme care anuleaza DPF. E posibil ca ei sa stie si operatiunea inversa. Si sa o si faca, contra cost, evident.
Incearca la Szeged, la reprezentanta Suzuki.
Ziceau ca e ilegal sa am carlig daca nu remorchez nimic.
Voi suna maine la cativa sa vad, poate e cineva care a mai facut asta si stie cum/daca se poate.
Citat din: SuzukiGrandVitara din 03.Feb.2025, 04:12:30 p.m.Ziceau ca e ilegal sa am carlig daca nu remorchez nimic.Acelasi lucru mi-a spus si unchiul meu din Franta.