Autor Subiect: Suzy zgariata in parcare  (Citit de 2088 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

Suzy zgariata in parcare
« : 09.Nov.2009, 07:09:51 a.m. »
Ieri am avut marele ghinion sa o gasesc pe suzy a mea cu o "pocnitura" de culoare albastra intre partea din spate a masinii si pana pe portiera din spate vreo 5 cm. Dar nici urma de masina albastra sau de constatare amiabila.. etc.. Eu am curatat cu niste pasta abraziva "albastrul" de pe masina mea, iar acum a ramas zgarietura pe suprafata lacului si o indoitura dar nu prea vizibila..

Curiozitatea mea este cum as putea sa inlatur zgarietura fara sa duc masina in service pe casco.. Sau cum se procedeaza? Banuiesc ca trebuie vopsite piesele.. Este vreo solutie care sa rezolve problema? La casco nu as plati franchiza pentru 5*10 cm de vopsea fara lac. Astept vreo idee. Solutie. etc
Multumesc

Offline DarkDac

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
  • Gen: Bărbat
Re: Suzy zgariata in parcare
« Răspuns #1 : 13.Nov.2009, 11:49:56 p.m. »
eu am gasit swift-ul cu o zgarietura incepand de la capacul rezervorului si se termina la far, bineinteles, o zgarietura facuta cu vreo cheie ceva...
in fine.....
am incercat s-o remediez, la recomandarile unui prieten cu o pasta...un polish....;uat din magazin
noroc ca am avut ideea sa incerc doar pe vreo 5 cm de zgarietura sa vad ce iasa
rezultat:...zgarietura a ramas dar vopseaua unde am "polisat" s-a matuit si arata ca dracu
asa ca....lasati zgarietura la locul ei......ca va obisnuiti cu ea

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

Re: Suzy zgariata in parcare
« Răspuns #2 : 14.Nov.2009, 06:46:29 a.m. »
ai nimerit tu un polish de proasta calitate.. unul bun costa cam 140 de lei cred. Eu am reusit sa scot vopseaua omului din masina mea si sa acopar ca 20% din zgarietura.. Pentru restu de 80% ori o vopsesc, ori o las asa