Autor Subiect: Swift 2010  (Citit de 49657 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Daniel / ダニエル

Re: Swift 2010
« Răspuns #130 : 11.Dec.2010, 10:10:24 a.m. »
subscriu si eu :D
Stiu si eu pe cineva Alex care a prins o promotie la Swift 1,3 Glx SE  :clap:

Offline bradu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #131 : 31.Ian.2011, 10:31:24 a.m. »
Hello. are cineva deja un swift nou cu motor de 1,2 ? m-ar interesa foarte mult cum merge, si orice altceva, pentru ca despre cel deja vechi cu motor de 1,3 s-au acumulat foarte multe informatii dar despre minunea asta noua cu motor de 1,2 nu prea se stiu multe lucruri

Offline Daniel / ダニエル

« Răspuns #132 : 31.Ian.2011, 01:01:26 p.m. »
Hello. are cineva deja un swift nou cu motor de 1,2 ? m-ar interesa foarte mult cum merge, si orice altceva, pentru ca despre cel deja vechi cu motor de 1,3 s-au acumulat foarte multe informatii dar despre minunea asta noua cu motor de 1,2 nu prea se stiu multe lucruri

Salut ,
Suna la cel mai apropiat dealer Suzuki de locatia ta , si daca ai permis programeaza un drivetest . :fluier:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #133 : 26.Mar.2011, 12:58:29 a.m. »
Misto filmuletul celor de la 0-100. Merci @Cristi ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline calinis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #134 : 11.Apr.2011, 09:34:20 p.m. »
Episodu' I : Inceputul

Dupa o saptamana furtunoasa , plina de telefoane , amenintari, hartii , stampile , rugaminti si plimbat pe la banca iaca azi la orele 17.00 am intrat in posesia noului Suzuki Swift 1.2 GS. Kasmir Blue. Ca sa iasa in evidenta. Am urcat si... m-am indragostit instant. Am facut in vreo 4 ore numai 65 de km prin oras cu treaba... Am ramas impresionat de micul motoras ce poate fi foarte nervos atunci cand il turezi peste 4000 rpm , dar docil si cuminte cand il tii pana in 3500 rpm. Franele pe masura : discurile fata/spate fac ca masina sa inghete in loc daca te uiti mai urat la pedala. Am ramas impresionat de cutia de viteze; foarte bine etajata. Directia forte precisa si cruise control-ul pe care abia astept sa il testez. La noapte plec la Bucuresti o saptamana cu serviciul , asa ca ii fac un drive test la cursa lunga...... Va zic maime seara cum sa comportat. Noapte buna. Va urma...

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #135 : 11.Apr.2011, 10:18:31 p.m. »
Sa-l stapanesti sanatos multe mii de km!
Te asteptam cu un jurnal de bord.
Daca tot vii in Bucuresti,poate ai timp Mericuri sa ne onorezi cu prezenta la intalnire.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline calinis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #136 : 16.Apr.2011, 04:38:59 p.m. »
Episodu 2 : Iasi -  Bucuresti... si autostrada A2

Dupa cum spuneam am ajuns in Bucuresti cu serviciu... Venind de la Iasi la capitala m-am jucat un pic cu Suzeta pe sosea, ca era noapte si liber... asa 400 de km i-am facut in 4.5 ore cu un consum mediu de 6%. Stiu, nici mie nu mi-a venit sa cred, dar se pare ca cruise control-ul combinat cu statia, detectorul , gps-ul si soseaua libera sunt vinovate de isprava. Dupa aia au urmat 2 zile de plimbari nesfarsite prin capitala, intalnire cu colegii forumisti din Bucuresti - multumesc pentru seara placuta si agreabila pe care am petrecut-o cu ei!!!! - treaba , munca , etc.... Comportamentul masinii... nu am ce spune.... e exact cum trebuie : se infinge la plecare sau depasire, merge docila in coloana, franeaza cat se poate de bine , se strecoara prin trafic foarte usor si minune!!!! : gasesc usor loc de parcare!!!!!  :D . Fosta masina a fost un Mondeo, model 2008, si parca ma plimbam cu Titanicu' prin oras, iar de parcat in Bucuresti era o chestie imposibila.

Vineri dimineata am intins-o pana la Cernavoda cu treaba... bineinteles pe A2. Pus cruise control-ul la 145 km/h in bord (138 km/h pe gps ) si dus-intors pana la Cernavoda. Destul de zgomotoasa la viteza asta , dar cred ca de vina era si ploaia care ma insotit tot drumu' , si la dus si la intors. Consum mediu : 7%. Am facut si depasiri in forta , si dupa ce am facut primii 1000 km am pus pedala la podea: 175 km/h in bord (165 km/h pe gps)...  Dar a trebuit sa franez repede ca intram deja in Bucuresti... Asa ca viteza maxima o aflam cu alta ocazie. Eu am simtit ca mai poate, dar nu a mai fost unde...

C-am atat... Va urma

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #137 : 17.Apr.2011, 09:35:14 a.m. »
Da' repede acumuleaza km micuta.
Imi place ca vad inca un pasionat de Cruise :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #138 : 17.Apr.2011, 10:13:37 a.m. »
pasionat de Cruise :P
Pai ... nu e neaparat pasiune ... eu zic ca in anumite conditii devine chiar necesitate ... parerea mea care este  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #139 : 17.Apr.2011, 10:15:39 a.m. »
nu zic ca e rau, dar nici chiar o necesitate...  :)    la fel, parerea mea care este   >:D<