Salutare ,
Doresc sa incep printr-o constatare .
Nu cred ca se poate schimba ceva insa opinii de confirmare sau infirmare a ceea ce voi incerca sa descriu , sper sa existe .
Am 1,83m , cam 90 de kg si din cate stiu si observ nu sunt disproportionat .
Cand stau in Swift , simt ca soferul dummy pe care l-au bagat proiectantii in Swift nu avea peste 1.80m , ori nu putea sa le spuna domnilor ingineri ca desi l-au asezat in masina , el nu sta tocmai relaxat la drum lung si nu numai .
Argumente :
1. daca vreau sa am acces la pedale volan etc stau intr-o pozitie ce pentru piciorul drept e destul de inghesuit iar ca puncte de sprijin in planul de lucru al pedalei de acc , piciorul sta deasupra scaunului cu cat ne apropiem mai mult de genunchi , iar cel mai apropiat punct de sprijin in loc sa fie scaunul , e pedala de acc. Pt a aduce piciorul pe scaun trebuie sa il lasi pe dreapta insa acolo e consola care blocheaza aceasta miscare .
2.daca imi dau scaunul pe spate , incepe sa fie mai bine , insa volanul il tin cu varful degetelor , insa picioarele stau ok . Stanga dreapta acum am pilonii de rezistenta , fain

3. reglarea scaunului , ajuta daca ai nevoie sa te basculeze pe fata . Iar in cazul descris de mine era necesar pe spate , mult sub limita de blocat cand nu mai se poate efectua aceasta miscare ( unidirectionala fata de pozitia de start )
Reglarea pneumatica ar trebui sa fie facuta pe un interval mai larg de pozitii . Parerea mea .