0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Am vorbit la pensiune, au spus ca pentru camera si demipensiune costul e de 340 lei pt weekend (adica 2 nopti). Asadar, un cuplu va plati 680 lei. Se accepta si card de vacanta, dar va trebui achitat la Travelminit, iar pt ceilalti se va cere un mic avans (cat de mic nu mi-a spus, fiind primul contact ce l-am avut telefonic). Se poate face offroad in zona, plimbari sau scaldat in ciubar ))Sa vedem cine se inscrie, sau poate sunt si altii cu alte idei pt acel weekend.1. FritzVonSpritz -2 persoane2. Mircea Stan - 2 persoane3. gabi males - 2 persoane4. …….Desi…as opta doar pt mic dejun inclus in pret. Cina o putem servi a la carte? La aniversarea precedenta cina nu a fost pe placul tuturor.
Am vorbit la pensiune, [...]
Citat din: FritzVonSpritz din 26.Iun.2023, 09:12:35 p.m.Am vorbit la pensiune, [...]Avand in vedere faptul ca, cel mai probabil, ar trebui sa anunatam cate camere vom ocupa, propun sa continuam inscrierile pe lista participantilor:1. FritzVonSpritz -2 persoane2. Mircea Stan - 2 persoane3. NicNic - 2 persoane (sau 1)4. ..............