Autor Subiect: Alarma Jimny  (Citit de 7109 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
  • Gen: Bărbat
Alarma Jimny
« : 21.Oct.2009, 12:54:25 p.m. »
Salut,

Am un jimny cu inchidere centralizata, dar fara telecomanda pe cheie.
Stiti daca, montandu-mi alarma cu telecomanda, voi putea actiona inchiderea centralizata pe toate cele 3 usi din telecomanda alarmei ?
Mi s-a spus ca e posibil ca alarma sa controleze doar usa soferului, iar pentru a le inchide/deschide si pe celelalte, s-ar putea sa am nevoie de un modul electronic care sa le spuna si celorlalte usi ca prima s-a deschis/inchis.

Stiti daca Jimny fara telecomanda pe cheie are acest modul ?
Voi v-ati montat alarme pe Jimny ? Ce alarme ? Unde le-ati montat , la ce service ?

fost proprietar de Jimny

Offline >pexic<

Re: Alarma Jimny
« Răspuns #1 : 21.Oct.2009, 05:29:57 p.m. »
Salut

daca se alarma se leaga cum trebuie (adica la firele ce duc la usa soferului) atunci se vor inchide/deschide toate cele 3 usi de la un singur buton.
mi-am pus alarma singur, un model noname (parca 2way ii zice ) cu "peiger" cumparat din metro cu 250ron acum un an, merge si acum.

bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 27.Oct.2009, 08:53:06 p.m. »
Mersi,

Am pus pana la urma alarma  - controleaza toate usile, care se pot inchide din telecomanda alarmei.
fost proprietar de Jimny

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #3 : 12.Apr.2012, 09:44:58 a.m. »
Salutare tuturor.
Vad ca e destul de vechi topicul asta dar totusi sunt nevoit sa-l readuc la viata.

Pe scurt, am un Jimny, vreau sa-i pun alarma.
Stie cineva locatia firelor pentru inchiderea centralizata si pentru semnalizari? Contactul si plusul il  gasesc cu siguranta sub volan la contact.
Deasemenea, e martor in bord pentru usi uitate deschise sau care nu sunt inchise bine. Stie cineva unde e firul care trimite comanda la becul din bord?

Offline VAXXi

« Răspuns #4 : 13.Apr.2012, 01:18:35 p.m. »
Dupa cum ti-am zis si topicul celalalt, ia-ti manualul de service ca are schemele electrice detaliate foarte bine. Nu e doar "un fir care trimite comanda", e mult mai inteligent facuta schema :)

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #5 : 13.Apr.2012, 05:38:56 p.m. »
Pai firul de la usa spate sau laterale nu e decat o masa (-) care probabil intra mai departe in vreun modul care afiseaza in bord acelasi martor. O fi avand niste diode prin el ca altceva nu i-ar trebui.
Alarma care vreau sa o pun are intrare separata pentru usi, capota motor si usa spate.