Autor Subiect: Rechemare in service probleme pompa vacum  (Citit de 24729 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Rechemare in service probleme pompa vacum
« Răspuns #60 : 22.Dec.2022, 12:17:20 a.m. »
N au zis nimic legat de notare undeva. Nici macar nu mi au cerut carnetul de service. Sincer nici nu prea imi pasa. Important e ca au schimbat o.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline bisti

« Răspuns #61 : 22.Dec.2022, 06:07:24 a.m. »
Nu se noteaza de catre service nicaieri (catre client). Probabil doar in sistemul lor intern.
Eu am schimbat, pe rechemare, incalzirea din scaune si caseta de directie iar, pe garantie, volanul. Nu sunt mentionate nicaieri in carnetul de service. Le-am trecut eu, de mana, pe ultima pagina, cu data si nr.km.

The following users thanked this post: Popasapca

Offline adita80

« Răspuns #62 : 22.Dec.2022, 08:38:43 a.m. »
Nici la mine nu au trecut nimic în carnetul de garanții.....doar hârtii ....
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Myhay

« Răspuns #63 : 22.Dec.2022, 10:27:40 a.m. »
Da , si eu cand am mai schimbat pe garantie una alta , la fel , nu au trecut in carnet. Doar in sistemul lor.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline miocrl

« Răspuns #64 : 20.Feb.2023, 11:02:22 a.m. »
La Timisoara a fost deja cineva contactat?

eu am fost chemat. azi am ajuns in service

Offline Fl0rin

« Răspuns #65 : 23.Feb.2023, 04:23:15 p.m. »
Când am luat Vitara chiar mă gâneam că - pentru o mașină ușoară și nouă - frânează ca o mămăligă. Azi am fost în service pentru campania de rechemare și mi-au înlocuit piesa problematică (supapă, valvă sau ce-o fi). Răspunsul la frânare e mult mai prompt și încrezător după înlocuire. Nu mai trebuie să îmi îngrop piciorul în pedală.

Morala: chiar dacă nu simțiți simptome în legătură cu pompa de vacum / servo-frâna, nu ezitați să înlocuiți piesa problematică. Mașina se va comporta sesizabil mai bine la frânare. Drumuri sigure tuturor!

The following users thanked this post: miocrl, sfichiu

Offline cristidav

« Răspuns #66 : 23.Feb.2023, 07:35:54 p.m. »
Depinde de ce lot ai prins. Eu n-am simtit absolut nicio diferenta... hai fie, una infima. Pompa a fost schimbata la cca 38.000, deci am condus-o ceva pana sa se schimbe.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Romix

« Răspuns #67 : 23.Feb.2023, 09:05:49 p.m. »
La a mea frana merge bine. Chiar am avut un incident in trafic (saptamanile trecute), in care am fost obligat sa calc frana la maxim (mi-a taiat unul fata, desi s-a uitat la mine, vedea ca vin iar dupa mine nu mai erau masini... am inghetat cand a trecut la milimetru de bara fata, nu mi-a venit sa cred ca nici nu ne-am atins; au scartait cauciucurile cand am franat, desi astea de iarna scartaie mai greu... am si filmulet, facut cu camera de bord, insa nu il pot incarca).
M-am programat online saptamana trecuta (luni) pentru vinerea trecuta la DAB, pt valva buclucasa. Am primit email ca voi fi contactat telefonic sau pe email pentru confirmarea programarii, insa nu am fost contactat.
Acum chiar sunt curios daca voi fi contactat de cei de la DAB din initiativa lor.

« Ultima Modificare: 23.Feb.2023, 09:18:43 p.m. de Romix »
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline miocrl

« Răspuns #68 : 03.Mar.2023, 02:33:49 p.m. »
imediat cand am plecat de la service dupa schimbare am observat ca frana e mai ferma. probabil au facut si ceva aerisire.
am primit si un raport de test de frana

Offline Heavyd

« Răspuns #69 : 07.Mar.2023, 03:48:38 p.m. »
Gata am fost si eu.
Da se simte ca pedala de frana prinde mai sus

Cred ca ar trebui sa faca si o rechemare pentru capac culbutor cu defect de fabricare :)
Cred ca primavara aceasta o sa schimb al treilea capac ca parca incepe sa transpire iarasi.....
  • SX4 S-Cross Hybrid